Sobadan Sızan Gazdan Baba Öldü, Eşi ve Kızı Komada - Son Dakika
Güncel

Sobadan Sızan Gazdan Baba Öldü, Eşi ve Kızı Komada

Sobadan Sızan Gazdan Baba Öldü, Eşi ve Kızı Komada

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 61 yaşındaki Mustafa Aydın öldü, eşi 52 yaşındaki Emine ile kızı 11 yaşındaki Merve ise hastanede tedavi altına alındı.

31.12.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 61 yaşındaki Mustafa Aydın öldü, eşi 52 yaşındaki Emine ile kızı 11 yaşındaki Merve ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Aydın Ailesi, dün gece sobayı yaktıktan sonra uyudu. Öğle saatlerinde aileden haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. 3 kişiyi de odada hareketsiz yatarken bulan polis, sağlık ekiplerini çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri, Mustafa Aydın'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip yaşamını yitirdiğini tespit etti. Emine ve Merve Aydın ise ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaşamını yitiren Mustafa Aydın'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobadan Sızan Gazdan Baba Öldü, Eşi ve Kızı Komada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement