Ayvalık'ta 6 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta 6 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6 kişi, hastaneye kaldırıldı.

13.01.2015 17:26  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de karbonmonoksit zehirlenmesi- Ayvalık'ta sobadan sızan gazdan etkilenen aynı aileden 6 kişi, tedavi altına alındı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6 kişi, hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Küçükköy Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Serdar Varol (38), evlerinde misafir olarak bulunan akrabalarını yolcu ettikten sonra gece geç saatlerde yanan kömür sobasını kapatarak yattı.Sabah kalktıklarında kendisi dahil tüm aile üyelerinin halsiz ve bitkin olduğunu fark eden Varol, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.Sağlık ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Serdar Varol ile eşi Müberra Varol (31), çocukları Dicle (12), Emine Tuna (10), Nehir (8) ve Güler Varol'u (6), Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırdı.Tedavi altına alınan aile üyelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. -

Ayvalık\'ta 6 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta 6 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement