Sobadan Zehirlenen Koca Öldü, Eşi Yoğun Bakımda - Son Dakika
Güncel

Sobadan Zehirlenen Koca Öldü, Eşi Yoğun Bakımda

Sobadan Zehirlenen Koca Öldü, Eşi Yoğun Bakımda

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 26 yaşındaki Sinan Karahan tedavi gördüğü hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti.

01.01.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 26 yaşındaki Sinan Karahan tedavi gördüğü hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti. Sinan Karahan'ın eşi Sinem Karahan ise yoğun bakımda tedavi görüyor.

Büyük Ağrı Mahallesi Sevda Sokak'ta oturan 3 yıllık evli Sinan ve Sinem Karahan çifti, 22 Aralık gecesi sobayı yakarak uyudu. Sabah kapıyı çalan akrabaları yanıt alamayınca çilingir çağrıldı. Eve girince Karahan çiftini odada hareketsiz halde gören yakınları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Karahan çifti ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müdahale yapıldı. Durumları ağır olan karı- koca, daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda bir hafta kalan Sinan Karahan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Sinan Karahan'ın cenazesi toprağa verilirken, eşi Sinem Karahan'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobadan Zehirlenen Koca Öldü, Eşi Yoğun Bakımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement