Söder'den Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Söder'den Futbol Turnuvası

Söder\'den Futbol Turnuvası

Şırnak’ın Silopi ilçesinde üniversite öğrencilerinin kurmuş olduğu Silopi Öğrenci Derneği (SÖDER) futbol turnuvası düzenledi.

28.08.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde üniversite öğrencilerinin kurmuş olduğu Silopi Öğrenci Derneği (SÖDER) futbol turnuvası düzenledi.

Silopi ilçesinde "Skor kültürü için değil, spor kültürü için' şiarıyla düzenlenen SÖDER 3. Geleneksel Futbol Turnuvası'na 25 takım katıldı. Final maçı Şifa Eczanesi ile İbocan Oto Yıkama takımları arasında oynandı. Şifa Eczanesi rakibini 6-5 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Karşılıklı mücadele veren takımlardan kazanan 2 takımın final maçına Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydemir, DTK Silopi temsilcisi Sait Kol, DBP Silopi Eşbaşkanı İdris Aras, Silopi Serhat Belediyespor Kulübü Başkanı Adil Şimşek ve vatandaşlar katıldı. Maçın sonunda 1. olan takıma Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, ikinciye DTK Silopi temsilcisi Sait Kol, üçüncü takımada DBP Silopi Eşbaşkanı İdris Aras kupa verdi.

SÖDER Başkanı Botan Şavluk amaçlarının ilçede güzel futbol oynamak olduğunu belirterek, "Sürekli oynana maçlarda tatsızlıklar yaşanıyor. Dernekçe bizde aldığımız karar ile 'Skor kültürü için değil, spor kültürü için' düzenlemiş olduğumuz turnuvada sadece kardeşlik duyguları yaşadık. Önümüzdeki etkinliklerde oynanan maçların artık kavga ile değil kardeşlik ile son bulacağına inanıyorum. Emeği geçen bütün kardeşlerimi de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuva, katılımcıların çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söder'den Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement