Sodes'le Sinema Keyfi - Son Dakika
Yerel

Sodes'le Sinema Keyfi

Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü tarafından SODES kapsamında yürütülen "İzci kardeşim olur musun?" projesi kapsamında 93 çocuk ve aileleri sinemada film izledi.

23.08.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü tarafından SODES kapsamında yürütülen "İzci kardeşim olur musun?" projesi kapsamında 93 çocuk ve aileleri sinemada film izledi.

Kulüp Başkanı Ayhan Binboğa,  yaptığı açıklamada, yaz tatilinde ailesiyle tatile gidemeyen maddi durumu zayıf ailelerin çocuklarına yaz etkinlikleri çerçevesinde izci kampları ve açık alan faaliyetleri yaptırdıklarını kaydetti.

Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın yönlendirmesi sonucu SODES kapsamında bu çocuklara yönelik proje hazırladıklarını  belirten Binboğa, "Sarıçam Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan 93 çocuğun güzel bir gün yaşamaları için sinema etkinliği yaptık. Çocuklar, aileleri ve izci liderlerimiz birlikte filmi izledik. Çocukların bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını  gördük" ifadelerini kullandı.

Binboğa, çalışmalarında destek veren Vali Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sodes'le Sinema Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement