Sodes'ten Doğa ve Kültür Gezisi - Son Dakika
Yerel

Sodes'ten Doğa ve Kültür Gezisi

Sodes\'ten Doğa ve Kültür Gezisi

Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen “ Hedef Sensin Farkında mısın?

24.05.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen " Hedef Sensin Farkında mısın?" isimli SODES (Sosyal Destek) Projesi kapsamında verilen eğitimlere katılan gençlere ve çocuklara yönelik sosyal içerikli etkinlikler devam ediyor.

SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul, Mali İşler Sorumlusu Recai Dağ, Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel ve Proje Koordinatörü Savaş Erel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen kültür ve doğa gezilerinin üçüncüsü, 2014 yılı Avrupa Konseyi Müze Ödülü sahibi Baksı Müzesi ve muhteşem doğal manzarası ve güzellikleri ile ünlü Yoncalı Köyüne gerçekleştirildi.

SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul, Hedef Sensin Farkında mısın? isimli proje kapsamında bilinçlendirme eğitimleri ile gençlerin gelecekleri için olumlu neticeler doğurabilmesi amacıyla şu ana kadar Gençlik Merkezi, Endüstri Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesinde eğitim gören öğrenciler başta olmak üzere yaklaşık 2000 kişiye ulaşıldığını ve verilen eğitimlerin okullarda ve köylerde devam ettiğini öte yandan şimdiye kadar üç grup halinde yürütülen gezi programı ile de ilk önce Üniversitede okuyan erkek öğrenci grubu, sonra kız öğrenci grubu ve daha sonra Gençlik Merkezi kursiyerlerinden oluşan yaklaşık 250 kişilik öğrenci gruplarıyla yapılan gezilerle, gençlerimizin daha bilinçli olarak yetişmeleri, kendilerine olan özgüvenlerinin artması ve yaşadıkları şehrin tarihi ve kültürel yönlerini öğrenmelerinin amaçlandığı ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sodes'ten Doğa ve Kültür Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement