Softem'in Bitki Özlü Şampuanları Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Softem'in Bitki Özlü Şampuanları Yenilendi

Softem\'in Bitki Özlü Şampuanları Yenilendi

Aksu Vital'in Softem markasına ait bitki özlü şampuanları yenilendi.

19.07.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksu Vital'in Softem markasına ait bitki özlü şampuanları yenilendi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksu Vital'in Softem markasına ait bitki özlü şampuanları yapılan Ar-Ge çalışması sonucu yenilenmiş ambalajı ve yenilenmiş formüleri ile tüketiciyle buluşuyor.

Aksu Vital toplamda 9 çeşit şampuandan oluşan yeni şampuan serisinin ilk etapta 4 yeni çeşidini piyasaya sürdü. Softem Koenzim Q-10'lu Isırgan Şampuanı,  Softem Ginsengli Sarımsak Şampuanı, Softem Argan Şampuanı ve Softem Keratin Şampuanı beğeniye sunulan yeni çeşitler arasında bulunuyor. Bu şampuanlar bir yandan raflarda yer almaya başlarken ilk olarak bu yıl BeautyEurasia Fuarında sergilendi.

Softem Koenzim Q-10'lu Isırgan Şampuanı Q-10'nin hücreleri gençleştirici etkisi ve ısırgan özlerinin saçlarda kuvvetlendirici, yağlanmayı giderici gibi pek çok etkisi ile ince telli ve zayıf saçlar için hacimlendirici ve dolgunluk verici özelliklere sahip. Softem Ginsengli Sarımsak Şampuanı ise ginseng bitkisinin dolaşıma etkisi ve uyarıcı bileşimler taşıması ile sarımsağın yüzyıllardır saçta kullanıldığı bilgisinden yararlanılarak hazırlandı.

Softem Argan şampuanı tüm saçlar için temel bakım sağlıyor, onarıcı, besleyici ve parlaklık verici özelliği bulunuyor. Softem Keratin şampuanı ise yıpranmış saçlar için kırılma karşıtı yapılandırıcı bakım şampuanı olarak  formüle edildi. Daha önceki şampuan grubunda bulunan Defneli-Zeytinyağlı Şampuan ve Arı sütlü-Ballı Şampuan ürünlerinde de yenilik yapıldı. yeni çeşitlerle ilgili Ar-Ge süreci tamamlandıkça yeni şampuanlar da piyasaya sunulacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Softem'in Bitki Özlü Şampuanları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement