Soğanlı'da Yeni Osmangazi Yükseliyor - Son Dakika
Ekonomi

Soğanlı'da Yeni Osmangazi Yükseliyor

Soğanlı\'da Yeni Osmangazi Yükseliyor

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

22.10.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde yeni bir heyecan yaşanıyor. 4 bölümden oluşan dev projenin birinci ve ikinci etaptaki çalışmalar son sürat devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, vakit kaybetmeden projenin üçüncü etabın inşaatını da başlatıyor. Toplam 622 konut ve 35 ticari alanın yer alacağı üçüncü etabın temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılacağı tören ile 25 Ekim Salı günü atılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Günümüz dünyasının örnek şehir mozaiğinin yükseldiği Soğanlı projesinde modern konut ve ticaret alanları, pazar alanı, ibadet eğitim, sağlık alanları, spor tesisi, otopark, sosyal ve kültürel tesis alanları, yeşil alanlar, yaya ve bisiklet yolları gibi yaşama değer katan birçok ayrıntı yer alıyor. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projemizin üçüncü etabın temelini atacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Buradaki projenin tamamlanmasıyla birlikte diğer mahalleler de buraya ayak uydurmak zorunda kalacak. Böylece Bursa dönüşmeye, modern hayat alanlarına kavuşmaya başlayacak. Soğanlı kentsel dönüşüm projesi yeni Osmangazi'nin bir örneğidir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Soğanlı'da Yeni Osmangazi Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.

  • Tunceli'de depremzedeler için inşa edilen 88 konutun kura çekimi yapıldı
    21:29 Tunceli'de depremzedeler için inşa edilen 88 konutun kura çekimi yapıldı

    Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 88 konutun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, kura çekilen konutların hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu.


Advertisement