Soğanlı'ya Modern Muhtarlık ve Dolmuş Durağı - Son Dakika
Güncel

Soğanlı'ya Modern Muhtarlık ve Dolmuş Durağı

Muhtarlık ve Dolmuş Durağı Tek Çatı Altında

19.08.2014 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğanlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yeni "Muhtarlık Binası ve Dolmuş Durağı"nda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "İnşaatı tamamlanan Soğanlı muhtarlığı ve dolmuş durağını, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından birkaç gün içinde hizmete açacağız" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ile birlikte Soğanlı Mahallesi Muhtarlık binası inşaatını gezen Başkan Mustafa Dündar, vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Büyük bir hizmet binasına sahip olmasına rağmen, zamanla yetersiz hale gelen Soğanlı Hizmet Binası'nda yeni bir düzenleme yapacaklarını ifade eden Başkan Dündar, "Osmangazi'nin 109 olan mahalle sayısı, köylerin mahalleye dönüşmesi ile birlikte 136 oldu. Soğanlı mahallemiz, Osmangazi'nin en eski mahallelerinden birisi. Mahallemizde bulunan son derece modern ve büyük hizmet binamız, zamanla yetersiz hale geldi. Aile hekimlerimizin de kullandığı hizmet binamızda, engelli vatandaşlarımızın tedavileri için ayrı bir düzenleme yaptık. Muhtarlık olarak kullandığımız yeri, aile hekimine gelen engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis ettik. Soğanlı mahalle muhtarlığımız için de yeni bir bina inşa ettik. Dolmuş durağının da içinde yer aldığı yeni hizmet binamız tamamlandı. Çevre düzenlemesinin ardından birkaç gün içinde hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Muhtar Dayan, "Aile hekimlerimizin de kullandığı Soğanlı hizmet binamız artık yeterli gelmiyordu. Bize, dolmuş durağının da bulunduğu yeni ve modern bir muhtarlık binası kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Soğanlı'ya Modern Muhtarlık ve Dolmuş Durağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement