Soğuk Hava Deposundan Kamyonları Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Soğuk Hava Deposundan Kamyonları Çalan Hırsızlar Yakalandı

Soğuk Hava Deposundan Kamyonları Çalan Hırsızlar Yakalandı

Mersin’de soğuk hava deposu bulunan kamyonları çalarak Suriye’ye sınırına götürüp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

16.08.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de soğuk hava deposu bulunan kamyonları çalarak Suriye'ye sınırına götürüp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 4 Ağustos ile 13 Ağustos tarihleri arasında Mersin'den 3 soğuk hava deposu bulunan kamyon çalındı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bir kamyonun Suriye'ye götürüldüğü şeklinde gelen bilgiler üzerine çevre illere bilgi verdi. Verilen bilgi sonucunda bir kamyon Gaziantep Oğuzeli ilçesi Taşlı Köyü civarında terk edilmiş şekilde bulundu. Diğer 2 kamyonu ele geçirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler, bir kamyonun GPS sistemi ile yaptığı takip sonucu Osmaniye Tem Oto yolu üzerinde şüpheli U.K. ile birlikte ele geçirdi. Mersin'e getirilen şahıs, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Son kamyonun takibini sürdüren ekipler, bu araca 06 plakalı bir başka aracın keşif ve öncülük yaptığını tespit etti. Bu aracın yakalanması için de çalışma başlatan ekipler, kamyon ile birlikte şüpheli H.C. ile M.A isimli şahısları yakaladı. Araç içerisinde yapılan aramada 2 adet işlenmemiş ham kamyon kontak anahtarı, 1 adet eğe, 1 adet karga burnu ve 3 adet tornavida elde edildi. Şüpheli H.C.'nin de sahte kimlik kullandığını tespit eden ekipler, şahsın gerçek isminin L.C. olduğunu ve 15 ayrı suçtan aranma kaydının olduğunu tespit etti.

Emniyetteki sorguları tamamlanan L.C. ve M.A. isimli şahıslar adliyeye sevk edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soğuk Hava Deposundan Kamyonları Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement