Söğüt Bayramda Osmanlı Meraklılarını Ağırlamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Söğüt Bayramda Osmanlı Meraklılarını Ağırlamaya Hazırlanıyor

Söğüt Bayramda Osmanlı Meraklılarını Ağırlamaya Hazırlanıyor

Osmanlı'nın kurulduğu topraklar olan Bilecik'in Söğüt ilçesi Ramazan Bayramı'nda Osmanlı meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

15.07.2015 16:13  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm alanında yapılan tanıtım çalışmalarının ardından turistlerin ilgisini çekmeye başlayan Bilecik'te Ramazan Bayramı heyecanı yaşanıyor. TRT ekranlarında yayınlanan Ertuğrul dizisinin geniş kitlelerce izleniyor olması da Bilecik'e olan ilgiyi arttırdı. Bilecik'in Söğüt ilçesi Osmanlı'nın kurulduğu yer olması açısından bu anlamda turistlerin en çok görmek istediği yer haline geldi. Bayram tatilinin 4 gün olarak belirlenmesinin ardından ilçeye gelen turist sayısının da artması bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, "İlçemize gelen turist sayısında önemli bir artış var. Bunda son dönemde yapılan Osmanlı temalı dizilerin ve Bilecik'te turizm anlamında devam eden tanıtım faaliyetlerinin önemli bir payı var. İlçemize gelen turist sayısının bu bayram tatilinde artacağını tahmin ediyoruz." dedi.
Bilecik'in Söğüt ilçesi Osmanlı Beyliği'ne başkentlik yapması ve Osmanlı'nın kurulduğu topraklar olması açısından önem taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Söğüt Bayramda Osmanlı Meraklılarını Ağırlamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement