Söğütlü İlkokulu'nda Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Söğütlü İlkokulu'nda Mezuniyet Heyecanı

Söğütlü İlkokulu\'nda Mezuniyet Heyecanı

Adıyaman’ın Sincik İlçe Söğütlü İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

16.06.2016 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Söğütlü İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Söğütlü İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde kep fırlatarak ilk kez bir okuldan mezun olmanın sevincini yaşadılar. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Okul Aile Birliği Başkanı Ziya Azgın, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nazif Erkut, katılımlarından dolayı bütün konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Bizlere emanet ettiğiniz bu değerli emanetlerinizi şimdi sizlere iade ediyoruz. Şimdi her birini bir fidan gibi kök salacağı ormanlara yolluyoruz. şairin dediği gibi onlara bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine bir yaşam diliyoruz" dedi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise konuşmasına, "Eğitim ömür boyu süren bir eğitimdir, anne karnında başlar insan ölene kadar devam eder. Bu aşamalardan birini şuanda yaşıyoruz, kıymetli öğrencilerimiz 4. sınıfı bitirmişler. Ben onlara hayatlarında mutluluk diliyorum, başarı diliyorum. emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ yaptığı konuşmada, "Bugün burada düzenlenen programa sadece bir mülkiye amiri olarak değil, aynı zamanda bu okulun bir velisi olarak katılmış bulunuyorum. Zamanın nasıl geçtiğini en iyi anlayabilmek için herhalde çocuklara bakmak gerekiyor. Kendi çocuğumuzu daha dünmüş gibi ilk doğduğu günü hatırlıyoruz, bugün burada ilk defa bir okuldan mezon oluyor. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah her zaman iyi insanlarla, iyi öğretmenlerle karşılaşırlar, iyi eğitim alırlar. Bir gül bahçesinde bir gül demetiydi bunlar, inşallah bundan sonra daha güzel bahçelerde kök salacaklar. Çocuklarımızın eğitiminde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Okuldan mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edilmesinin ardından öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söğütlü İlkokulu'nda Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement