Söğütlü Protokolünden Başkan Dişli´ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Söğütlü Protokolünden Başkan Dişli´ye Ziyaret

Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret etti.

27.08.2014 16:30  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin üç dönem üst üste seçilmesinin büyük bir başarı olduğunu belirten Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt Başkan Dişli'ye yeni dönemindeki çalışmalarında başarılar diledi.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin, ustalık döneminde olduğunu belirten Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ustalık dönemini yaşayan başkanımız sayısız güzel hizmetler yapmıştır. Başkanımızın bu bilgi birikiminden yararlanıp belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişi için buradayız. Başkanımıza yeni döneminde de başarılı hizmetler yapmasını diliyorum" dedi.

Dişli, "DAHA ÇOK ÇALIŞAÇAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, "Genel olarak elde edilen başarı, hem iktidara, hem de Sakarya'daki tüm belediye başkanlarına daha fazla sorumluluk yükledi. Bizde aldığımız bu sorumluğu boşa çıkarmayacağız. Tüm belediyeler olarak halkın bize duyduğu güvenle daha çok çalışacak daha çok hizmet üreteceğiz. Yeni dönemimizde hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni seçilen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in Söğütlü için başarılı hizmetlere imza atacağına inancım tamdır. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Söğütlü Protokolünden Başkan Dişli´ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement