Şok İddia: Fenerbahçe'de Akıllar Şampiyonlukta Değl! - Son Dakika
Spor

Şok İddia: Fenerbahçe'de Akıllar Şampiyonlukta Değl!

Fenerbahçe'de Eskişehirspor beraberliği sonrası Samandıra'da yüzler düştü.

27.04.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmail Kartal

Taraftarın güvenini tamamen yitiren İsmail Kartal, yaptığı açıklamalar, maç içindeki hamleleri ve tercihleriyle çok ağır eleştirilere maruz kalıyor. Pek çok futbolcu tarafından saygı görmüyor. Samandıra'daki ağırlığı tartışılıyor.

Futbolcular

Bireysel performansları oldukça kötü durumda. Gökhan Gönül haftalardır formsuz, Egemen'in kendisini zorlayıp sakatlanması sonrası dönememesi, Alper'in düşüşe geçmesi, Diego ve Emenike'nin de sürekli bir sorun çıkartması takımın ivmesini gitgide aşağıya doğru çekiyor.

Akıllar başka yerde

Samandıra'da çok net bir şekilde akıllar şampiyonluk havasında değil. Kimi oyuncular tercihlerden dolayı tamamen küsme noktasına gelirken, kimi futbolcuların da sözleşmelerinin bitecek olması kafalarını iyice karıştırmış durumda.

Hırs ve azim

Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri de futbolcuların şampiyonluk hırs ve azminden uzak olması. Sakatlanan futbolcuların en küçük ağrıda oynamak istememesi bu sorunu gözler önüne seriyor. Samandıra'daki personel dahi şampiyonluk havasına tam olarak giremedi.

Ahmet Selim Kul - Habertürk

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şok İddia: Fenerbahçe'de Akıllar Şampiyonlukta Değl! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa durmuş: aziz yıldırım galatasarayı şampiyon yapmak için fenerbahçeye başkan oldu zaten. mustafa durmuş. 0 0 Yanıtla

Advertisement