Sokağa Çıkma Yasağının Sürdüğü Cizre'de Silahlar Susmadı (3) - Son Dakika
Güncel

Sokağa Çıkma Yasağının Sürdüğü Cizre'de Silahlar Susmadı (3)

Sokağa Çıkma Yasağının Sürdüğü Cizre\'de Silahlar Susmadı (3)

Yasakların KALDIRILDIĞI 2 MAHALLEDE ÇATIŞMA İZLERİ Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Yafes ve Sur mahallelerinde dün saat 21.00'da uygulanmaya başlayan ve Şırnak Valiliği'nin kararıyla bugün saat 14.30'da yasak kaldırıldı.

15.11.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasakların KALDIRILDIĞI 2 MAHALLEDE ÇATIŞMA İZLERİ

Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Yafes ve Sur mahallelerinde dün saat 21.00'da uygulanmaya başlayan ve Şırnak Valiliği'nin kararıyla bugün saat 14.30'da yasak kaldırıldı.

Yasakların uygulanmaya başlamasının ardından saat 21.30'da başlayan çatışma ve patlama sesleri sabah saatlerine kadar sürdü. Yasakların sona erdiği Yafes ve Sur mahallesinde, yaklaşık 100 eve kurşun, roket ve bomba atar mermisinin isabet ettiği belirtilirken, yaklaşık 50 evde de büyük oranda hasar meydana geldiği kaydedildi. Akşam yaşanan çatışmalarda yaralanan 3 kişiden 2'sinin Şırnak Devlet Hastanesi'ne 1 kişinin de Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Çatışmalarda çok sayıda büyük baş hayvanın da telef olduğu iddia edildi.

Rokat ve ağır silahların kullanıldığı çatışma sırasında evi büyük oranda hasar gören vatandaşlardan Arif Beltekin, dün akşam yatağında uzandığı sırada evlerinin yakınında silah sesleri duymaya başladığını beliterek, "Ben bu yatakta, oğlum da hemen yanımdaki yatakta uzanmıştık. Silah ve patlama sesleri başladı. Korkumuzdan kıpırdayamadık. Bugün gündüz sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla evimin son halini gördüm. Taş üstünde taş kalmamış. Çok sayıda büyük baş hayvanımız telef olmuş. Bunu haketmiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokağa Çıkma Yasağının Sürdüğü Cizre'de Silahlar Susmadı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement