Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek - Son Dakika
Güncel

Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek

Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek

Eğitimci- Sanatçı İbrahim Kumlu, organizatör Ali Ekber Yeşil Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'i Sokak Hayvanları yararına düzenledikleri konsere davet ettiler.

24.01.2017 09:13  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Nehir'i makamında ziyaret eden Kumlu ve Yeşil,Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanları yararına Mama desteği konserini 26.01.2017 Perşembe günü saat 19.30'da Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Konferans salonunda gerçekleştireceklerini ifade ettiler. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'e katkılarından dolayı teşekkür ettiler. "

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,bu konuda yaptıkları çalışmaları anlattı.İlçenin ilk hayvan barınağı çalışmasını gerçekleştirdiklerini ,büyükşehir yasasıyla beraber hayvan barınağının hatay büyükşehir belediyesi bünyesine geçtiğini belirtti. Bu konuda en hassas belediye yönetimlerinden biri olduklarını söyledi.

Başkan Nehir sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi,tedavi edilmesi ve yaşam alanlarına bırakılmasının sağlanması, bu konuda ilgili çalışmaların, bilimsel uygulamaları savunduğunu belirtti. Sokak hayvanlarının rehabilite edilerek,tedavi edilerek,doğal yaşam alanlarında yaşamlarının sürdürülmesi hususunda,bu canlılara şefkat ve sevgiyle yaklaşılması hususunda farkındalık oluşturan etkinlikleri desteklediklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement