Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti

Erzurum'da sokak köpekleri 7 koyunu telef etti. Daha önce de 4 koyunu telef olan Taner Cengiz 'Tek geçim kaynağım bu, bunu da köpekler telef ettiğinde, biz ne yapacağız?" dedi.

18.10.2016 09:25  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Oltu ilçesi Halit Paşa Mahallesi'nde ikamet eden hayvan yetiştiricisi Taner Cengiz'in ahırına dün akşam saatlerinde sokak köpekleri saldırdı.

7 KOYUN TELEF OLDU

Köpeklerin saldırısına uğrayan koyun sürüsü önce tepelere doğru kaçtı. Aç kalan sokak köpekleri tepenin arkasındaki dere kısmında yakaladıkları 7 koyunu telef etti.

Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti

"BİR AY ÖNCE 4 KOYUNUMU BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER"

Koyunların sahibi Taner Cengiz, "Sokak köpekleri yaklaşık bir ay öncede 4 koyunumu boğarak öldürmüşlerdi. Bugün de 7 koyunumu boğdular. Yetkililere sesleniyorum, Başbakanım Cumhurbaşkanım bizim sesimize kulak verin.

Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti

"KOMŞUNUN DA 10 TANE DANASINI TELEF ETTİLER"

Bu başıboş köpekler, komşumuzun da 10 tane danasını telef ettiler. Benim şimdi yapacağım başka bir işim de yok. Tek geçim kaynağım hayvancılık. Hayvanlarımızı da başıboş köpekler telef ettiğinde, biz ne yapacağız? 3 tane öğrencim var, birisi üniversitede. Onların rızkı da bu şekilde gitmektedir" dedi.

Oltu'da son birkaç ay içerisinde sokak köpekleri 7 buzağı ve 11 koyunu telef etti.

Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sokak Köpekleri 7 Koyunu Telef Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement