Sokak Köpeklerine Av Tüfeğiyle Ateş Açıldı - Son Dakika
Güncel

Sokak Köpeklerine Av Tüfeğiyle Ateş Açıldı

Büyükçekmece’de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ile bir grup köpeğe ateş açıldı.

25.08.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ile bir grup köpeğe ateş açıldı. Olayda ağır yaralanan bir köpek, Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ameliyata alındı.

Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sokak köpeklerine ateş açıldı. Bölgede dolaşan köpek grubuna açılan ateşte bir köpek ağır yaralanırken, diğerleri de açılan ateşten korkarak bölgedeki bir inşaatın şantiye kuyusuna düştüler. Mahalle halkının ihbarı üzerine harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi veterinerleri ağır yaralı köpeği olay yerinden alarak ameliyat etti. Kalçasından ve kasıklarından yaralanan köpeğin ameliyatı başarıyla gerçekleştirilirken, tedavisi sürüyor. Şantiye kuyusuna düşen köpekler ise kurtarılarak olay yerinde tedavi edildi.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Olaya sert tepki gösteren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Allah'ın yaratmış olduğu her canlının yaşama hakkı bulunduğunu ve bu hakkı onun elinden almanın en ağır günah olduğunu belirterek, "Asla tasvip edilmeyecek bir olaydır. Sorumlu ya da sorumlularının yasalar önünde de hesap vermeleri için bu olayın takipçisi olacağız, peşini bırakmayacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sokak Köpeklerine Av Tüfeğiyle Ateş Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement