Sokak Ortasında Gaspçı Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Gaspçı Dehşeti

Sokak Ortasında Gaspçı Dehşeti

Mersin'de elindeki tablet bilgisayarı almaya çalışan gaspçıya direnen kadın, sokak ortasında bacağından bıçaklandı.

12.05.2015 10:47  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de bıçaklı gaspçı, tablet bilgisayarını almaya çalışırken kendisine direnen 34 yaşındaki Sabahat Benli'yi bacağından bıçaklayarak kaçtı. Merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Silifke Caddesi üzerinde alışveriş yaptıktan sonra park ettiği aracına doğru yürüyen Sabahat Benli, eli bıçaklı erkek bir gaspçının saldırısına uğradı.

ARA SOKAKTA İZİNİ KAYBETTİRDİ

Özel bir şirkette çalışan Benli'nin elindeki tablet bilgisayarı almaya çalışan gaspçı, genç kadının direnmesi üzerine bacağından bıçakladı. Kadının çığlıklarını duyan vatandaşların olay yerine gelmesiyle paniğe kapılan gaspçı, ara sokaklara kaçıp izini kaybettirdi.

SALDIRGAN BULUNAMADI

Gaspçının kaçtığı sokağı kuşatan polis ekipleri, uzun süren aramalara rağmen şüpheliyi bulamadı. Sol bacağından yaralanan Sabahat Benli ise olay yerine gelen ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Gaspçı Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • pas: Polis kesin şöyle demiştir: neden tabletle yolda gidiyon, neden tablet taşıyon 4 0 Yanıtla
  • Tuğçe Caymaz: Yeni Türkiye Vah Vah Vah 3 1 Yanıtla
  • ankara kartali: İnşallah bir gün kız kardeşim yada annem önümde giderken gasp edilmeye kalkışsa bende oracıkta o gaspcilarin kanını akitip suratına tukursem....ben çalışıp didinecem oda alıp gidecek heee yok öyle bir adalet. 2 0 Yanıtla
  • ibrahim: Olay yerinde 50 tane kameralı is yeri var isteseler bulurlar ama nerde öyle ilgili görevli arkadaşa da geçmiş olsun 2 0 Yanıtla
  • mehmet: burası türkiye gerçeci türkiye birçok olaylara gebe 2 0 Yanıtla

Advertisement