Sokak Ortasında Öldürülen Seda Camgöz'ün Eski Kocası Yargılanıyor - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Öldürülen Seda Camgöz'ün Eski Kocası Yargılanıyor

Sokak Ortasında Öldürülen Seda Camgöz\'ün Eski Kocası Yargılanıyor

Yalova’da, eski eşi Seda Camgöz’ü sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen B.D’nin yargılanmasına başlandı.

05.08.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da, eski eşi Seda Camgöz'ü sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen B.D'nin yargılanmasına başlandı.

6 Mayıs 2015 tarihinde Sefabey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi Seda Camgöz'ü 9 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen eski kocası B.D, Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. "Canavarca hislerle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme" suçlaması ile açılan davaya sanık B.D geniş güvenlik tedbirleri altında getirildi. Sanık avukatı Ruşen Aslan, mahkemeye duruşmanın gizli yapılması ve yayın yasağı getirilmesini talep ederken, mahkeme bu talebi reddetti. Ardından sanık B.D savunmasını yaptı. Kendisine çocuklarının gösterilmediğini iddia eden Sanıks "Boşandıktan sonra eşim babasının tehdidi ile bana çocuklarımız göstermiyordu. Olayın olduğu gün kendisiyle konuşmak istedim. Aramızda bir diyalog geçti. O diyalogu sadece mahkeme başkanına anlatırım. Ondan sonra kendimi kaybettim. Kendime geldiğimde Seda yerdeydi. 15 yılımı birlikte geçirdiğim 2 çocuğumun annesidir. Bunun olmaması lazımdı, ama oldu. Herkesten özür dilerim" dedi.

Öldürülen Seda Camgöz'ün babası Hüseyin Camgöz ise, sanık B.D'nin çocuklarını göremediği iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, "Çocuklarını her istediğinde görebiliyordu. Ayrıca daha evvel de kızıma bıçak çekmişti" diye konuştu.

Sanık avukatı Ruşen Aslan, B.D'nin Yalova'da özel bir hastane ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, alınacak raporla B.D'nin cezai ehliyetinin olup olmadığının tespit edilmesini istedi. 3 şahidin ifadelerine de başvuran mahkeme heyeti, taleplerin yerine getirilmesi, gerekli delillerin mahkemeye sunulması için duruşmayı 27 Ekim 2015 11: 30 tarihine erteledi.

Mahkeme çıkışı Yalova Kadın Meclisi, Gölge Meclis, Kadın Cinayetlerini Durduracağız ve Yalova Kanser Hastaları Derneği'ne üye kadınlar bir açıklama yaparak, kadın cinayetlerinin engellenmesine yönelik kanunların çıkarılmasını istedi. Kadınlar bir süre slogan attıktan sonra adliye önünden ayrıldı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Öldürülen Seda Camgöz'ün Eski Kocası Yargılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement