Söke'de Çocuklar ve Kadınlardan Çevreye Duyarlılığına Davet - Son Dakika
Yerel

Söke'de Çocuklar ve Kadınlardan Çevreye Duyarlılığına Davet

Söke\'de Çocuklar ve Kadınlardan Çevreye Duyarlılığına Davet

Söke’de Çevre günü etkinlikleri kapsamında çocuklar ve kadınlar çevre temizliğine dikkat çekti.

07.06.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de Çevre günü etkinlikleri kapsamında çocuklar ve kadınlar çevre temizliğine dikkat çekti. Herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.

Söke'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle etkinlikler gerçekleştiriliyor. Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün öncülüğünde Söke'nin denize kıyısı olan mahallesi Doğanbey'de yapılan çevre günü etkinliğinde, kıyı temizliği gerçekleştirildi. Öğrenciler, Söke Kadın Meclisi Üyeleri ve Söke Tema gönüllüleri ellerinde poşetlerle çevreye bırakılan atıkları topladı.

Etkinlikte Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Öner, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Neriman Arslan, Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şennur Parıldar, Söke Tema Temsilcisi Ömriye Demirkol da bulundu.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; "Çevreyle iç içe yaşamak, doğanın nimetlerinden faydalanmak hepimizin hakkı. Ancak özellikle piknik alanlarında üretilen atıklar doğaya ter edilmemeli. Bu atıkları en yakın konteynıra attığımız çevreyi kirletmemiş oluruz, çevreye duyarlı olmak her vatandaşın görevidir. Çevremizi temiz tutmazsak yarın torunlarımıza temiz bir dünya bırakamayız. Biz çevreyi atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan emanet aldık. Çevre gününü kurlarken, herkesi çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Çocuklar ve Kadınlardan Çevreye Duyarlılığına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement