Son dakika Söke haberleri, Söke son dakika, son dakika Söke

Son Dakika Söke Haberleri

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
    13:00 Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

    Aydın'da jandarma ekipleri üç ilçede gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu kullanan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlattı. İncirliova ve Söke ilçelerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı 31 Mart'ta kazanacak
    13 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı 31 Mart'ta kazanacak

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Torbalı ilçesindeki halk buluşmasında, “Karşımızda korkunun ittifakı Cumhur İttifakı ama burada Türkiye'nin İttifakı; Türkiye İttifakı var. Türkiye İttifakı 31 Mart'ta kazanacak. Ben size güveniyorum” dedi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programlarına Devam Ediyor
    13 Mar Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programlarına Devam Ediyor

    Aydın'da binlerce vatandaş, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan ayının tüm Türkiye'ye bereket, barış ve bolluk getirmesini temenni etti.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programlarına Devam Ediyor
    12 Mar Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programlarına Devam Ediyor

    Binlerce vatandaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan ayının tüm Türkiye'ye bereket, barış ve bolluk getirmesini temenni etti.

  • Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan Ayı'nda Gıda İşletmelerinde Denetim Yaptı
    07 Mar Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan Ayı'nda Gıda İşletmelerinde Denetim Yaptı

    Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların güvenli gıda tüketebilmesi için gıda işletmelerinde denetim gerçekleştirdi. Değişen beslenme alışkanlıklarını da dikkate alan ekipler, ayrıca 'Ramazan paketi' adı altında hazırlanan gıda paketlerinin de kontrollerini yaparak gıdaların son tüketim tarihi ile etiket bilgilerini kontrol etti.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    07 Mar Aydın'ın Söke ilçesinde hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde hakkında 11 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın, başka bir hükümlünün kaçmasına yardımcı olduğu tespit edildi ve üzerinde bir tabanca ile şarjöre takılı 5 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli, adli işlemlerin ardından Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

  • Söke Belediye Başkanı Sevimli Patiler Sevgi Evi'nin Temelini Attı
    04 Mar Söke Belediye Başkanı Sevimli Patiler Sevgi Evi'nin Temelini Attı

    Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, sokak hayvanlarının rehabilite edilebileceği barınma evi olan Sevimli Patiler Sevgi Evi'nin temelini attı. Başkan Arıkan, projeyi Söke Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan şüpheli JASAT ekiplerince yakalandı
    04 Mar Aydın'ın Söke ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan şüpheli JASAT ekiplerince yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan ve hakkında 11 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şüpheli JASAT ekiplerince yakalandı. Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. F.D. isimli aranan şahıs, Sazlı Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Aydın Söke'de Yapılan Yol Kontrolünde 178 Gram Esrar Ele Geçirildi
    03 Mar Aydın Söke'de Yapılan Yol Kontrolünde 178 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolünde narkotik köpeği tarafından 4 şüphelinin üzerinde 178 gram esrar bulundu. Şüphelilerin uyuşturucu madde kullandığı da sağlık kuruluşunda yapılan testlerle tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli süreç başlatıldı.

  • Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amiri Gökhan Aktaş Dünya Evine Girdi
    01 Mar Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amiri Gökhan Aktaş Dünya Evine Girdi

    Nurgül Yörüker ve Gökhan Aktaş hayatlarını birleştirdi. Nikahı Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan kıyarken, düğün törenine Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp başta olmak üzere STK temsilcisi ve iki ailenin yakınları katıldı.

  • Aydın'dan Şubat Ayında 5 Bin 969 Ton Zirai Ürün ve 345 Ton İşlenmiş Balık İhracatı
    01 Mar Aydın'dan Şubat Ayında 5 Bin 969 Ton Zirai Ürün ve 345 Ton İşlenmiş Balık İhracatı

    Aydın'ın Söke ilçesinde Şubat ayında yapılan ihracat işlemleri sonucunda 5 bin 969 ton zirai ürün ve 345 ton işlenmiş balık ihraç edildi. Aydın, tarım ürünleriyle ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

  • Söke Belediyesi Okullarda Yeterli ve Dengeli Beslenme Eğitimi Başlattı
    01 Mar Söke Belediyesi Okullarda Yeterli ve Dengeli Beslenme Eğitimi Başlattı

    Söke Belediyesi'nin okullarda başlattığı eğitim programı ile öğrenciler, yeterli ve dengeli beslenmeyi uzman diyetisyenlerden öğrenecek.

  • Aydın'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
    01 Mar Aydın'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

    Aydın'ın Efeler, Kuşadası ve Söke ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şahsın sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde 11 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı
    01 Mar Aydın'ın Söke ilçesinde 11 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde 11 ayrı suçtan aranan ve hakkında 28 yıl hapis cezası bulunan F.Ü. isimli şahıs, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yakalandı. Şahıs, adli işlemlerinin ardından Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü
    29 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ekonomisinin geçen yıl yüzde 4,5 büyüyerek önemli bir başarıya imza attığını söyledi. Erdoğan, Aydın mitinginde yaptığı konuşmada, kentte yapılan altyapı çalışmalarını ve tarımsal hibe desteğini anlattı. Ayrıca, doğal gaz arzının Didim'e de sağlanacağını belirtti.

  • Ümit Özdağ, Aydın ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu
    28 Şub Ümit Özdağ, Aydın ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

    Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aydın'ın ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İncirliova ilçesinde Sevgi Yolu'nu gezen Özdağ, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya tarafından yöresel ürünlerle ikram edildi. CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen ise Özdağ'a çiçek verdi. Özdağ, partisinin İncirliova ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi ve Türkiye'nin dört bir yanını dolaştıklarını belirtti. Zafer Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı yükselen partisi olduğunu vurgulayan Özdağ, ülkenin örtülü istilasına karşı direnen ve çalınan zenginliklerin iadesi için mücadele eden bir parti olduklarını ifade etti.

  • AK Parti Genel Merkezi, İncirliova, Sultanhisar, Söke ve Germencik İlçe Başkanlıklarına atama yaptı
    28 Şub AK Parti Genel Merkezi, İncirliova, Sultanhisar, Söke ve Germencik İlçe Başkanlıklarına atama yaptı

    AK Parti Genel Merkezi, İncirliova, Sultanhisar, Söke ve Germencik İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. İncirliova İlçe Başkanlığı'na Mehmet Yüzbaşıoğlu, Sultanhisar İlçe Başkanlığı'na Ensar Selçuk, Söke İlçe Başkanlığı'na Süleyman Yılmaz ve Germencik İlçe Başkanlığı'na Yılmaz Cınk atandı.

  • Aydın'ın Tarihi Efes Sineması Kültür Merkezi Olarak Açıldı
    27 Şub Aydın'ın Tarihi Efes Sineması Kültür Merkezi Olarak Açıldı

    Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan tarihi Efes Sineması ve Oteli binasının sinema bölümü, restore edilerek Kültür Merkezi'ne dönüştürüldü. Açılış törenine çok sayıda Sökeli katıldı.

  • Aydın'ın Efeler İlçesi Türkiye'nin 21 ilini geride bıraktı
    27 Şub Aydın'ın Efeler İlçesi Türkiye'nin 21 ilini geride bıraktı

    Aydın'ın Efeler ilçesi, 308 bin 39 kişilik nüfusuyla Türkiye'nin 21 ilini solladı. Aydın'ın en fazla nüfusa sahip ilçesi olan Efeler, 151 bin 250 erkek ve 156 bin 789 kadın olmak üzere toplamda 308 bin 39 kişiden oluşuyor. Aydın'ın en az nüfusa sahip ilçesi ise Karpuzlu oldu. Aydın'ın diğer ilçelerinin nüfusları da açıklandı.

  • Reyyan 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Bağış Yaptı
    26 Şub Reyyan 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Bağış Yaptı

    Aydın'ın Söke ilçesindeki Reyyan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim alan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri paraları yardıma muhtaç çocuklar için bağışladı. Kurs öğreticileri ve aileler de bu davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

  • TOKİ Mağdurları Maltepe Meydanı'nda Açıklama Yaptı
    25 Şub TOKİ Mağdurları Maltepe Meydanı'nda Açıklama Yaptı

    TOKİ konutlarının teslim edilememesi ve konut fiyatlarına yapılan zamlar nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, AKP Maltepe İlçe Başkanlığı önünde açıklama yapmak istedi. Polis izin vermeyince tartışma çıktı. TOKİ mağdurları daha sonra Maltepe Meydanı'nda açıklama yaparak gıyabi cenaze namazı kıldı.

  • Aydın Söke'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
    25 Şub Aydın Söke'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, narkotik köpeği sayesinde şüpheliler yakalandı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, sağlık testlerinde 5 şüphelinin uyuşturucu kullandığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

  • Kıbrıs Gazisi Hüseyin Yıldız'ın Cenazesi Söke'de Defnedildi
    24 Şub Kıbrıs Gazisi Hüseyin Yıldız'ın Cenazesi Söke'de Defnedildi

    Kıbrıs Gazisi Hüseyin Yıldız'ın (70) kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Yıldız'ın yakınları, Söke Belediye Başkan Vekili, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı ve diğer gaziler katıldı. Yıldız'ın cenazesi, Özbaşı Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

  • Söke'den Rusya ve Japonya'ya ihraç edilecek 6 tır balığın sağlık sertifikaları düzenlendi
    23 Şub Söke'den Rusya ve Japonya'ya ihraç edilecek 6 tır balığın sağlık sertifikaları düzenlendi

    Aydın'ın Söke ilçesinde, Rusya ve Japonya'ya ihraç edilecek olan 6 tır balığın ön sağlık sertifikaları düzenlendi. Söke, son yıllarda taze ve dondurulmuş balık ihracatında öne çıkmaktadır. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen sağlık sertifikalarıyla paketlenen balıklar, Rusya ve Japonya'ya gönderilmek üzere yola çıkacak.

  • Aydın'da aranan şahıs kıskıvrak yakalandı
    19 Şub Aydın'da aranan şahıs kıskıvrak yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde hakkında 7 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. isimli şahıs, Jandarma ekipleri tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da Esnaf Dolandırıcılığına Yeni Yöntem: Yemek Yiyip Kaçmak
    18 Şub Aydın'da Esnaf Dolandırıcılığına Yeni Yöntem: Yemek Yiyip Kaçmak

    Aydın'da sahte dekont ile dolandırıcılık olaylarının ardından şimdi de yemek yiyip telefonla konuşuyormuş gibi yapıp hesabı ödemeden kaçan kişiler ortaya çıkmaya başladı. Mağdur olan esnaflar, diğerlerini uyararak dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde yol kontrolünde uyuşturucu ele geçirildi
    18 Şub Aydın'ın Söke ilçesinde yol kontrolünde uyuşturucu ele geçirildi

    Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde durdurulan 5 şüpheli, uyuşturucu madde ile yakalandı. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sazlı Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti
    17 Şub Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sazlı Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti

    Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sazlı Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şenkul, incelemelerde bulunarak personellerle sohbet etti ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

  • Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den Erdoğan'a: 'Tehditte Bulunmaya, Vatandaşın Gözüne Baka Baka Yalan Söylemeye Devam Ediyor'
    16 Şub Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Tehditte Bulunmaya, Vatandaşın Gözüne Baka Baka Yalan Söylemeye Devam Ediyor"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Kınık'taki halk buluşmasında, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt vererek, “Erdoğan, Hatay’da bir hadsizliğe kalkıştın, depremzedelerin gözünün içine baka baka büyükşehir bizde olmadığı için hizmet gelmedi, mahzun kaldınız değil mi dedin, bir de utanmadan kendini alkışlattın. Zonguldak’ta tekrar ettin, şimdi utanmadan, sıkılmadan eğer belediye AK Partili değilse doğal gaz vermeyeceğini söylüyor. Oysa CHP’li birçok belediye gaz firması ile anlaşmasını yapıyor, tıkır tıkır gazını getiriyor” diye konuştu.

  • Aydın'da Okul Kantinleri Denetlendi
    14 Şub Aydın'da Okul Kantinleri Denetlendi

    Aydın'ın Söke ilçesinde öğrencilerin sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri denetlendi. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen denetimlerde, ürünlerin okul gıdası standartlarına uygunluğu, son tüketim tarihi ve etiket kontrolleri yapıldı. Yönetmeliğe aykırı hareket eden kantincilere cezai işlem uygulandı. Kantin denetimlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Üç Kardeş ihbar etmişti: Bebeğini döverek öldürdüğü öne sürülen baba tutuklandı
    13 Şub Üç Kardeş ihbar etmişti: Bebeğini döverek öldürdüğü öne sürülen baba tutuklandı

    Özden ATİK / İSTANBUL, İSTANBUL'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmesi gerekçesiyle müebbet hapis istemiyle yargılanan baba Hüseyin K.

  • İSTANBUL-  ÜÇ KARDEŞ İHBAR ETMİŞTİ: BEBEĞİNİ DÖVEREK ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN BABA TUTUKLANDI
    13 Şub İSTANBUL-  ÜÇ KARDEŞ İHBAR ETMİŞTİ: BEBEĞİNİ DÖVEREK ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN BABA TUTUKLANDI

    Özden ATİK / İSTANBUL, İSTANBUL'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmesi gerekçesiyle müebbet hapis istemiyle yargılanan baba Hüseyin K.

  • Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Yemek Yarışmasında Madalyalar Kazandı
    13 Şub Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Yemek Yarışmasında Madalyalar Kazandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, katıldıkları uluslararası yemek yarışmasından 1 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü. Öğrenciler, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda 5 tabak ile yarıştı ve büyük başarı elde etti. Madalyalarıyla gurur duyan öğrencilere tebrikler yağdı.

  • Aydın'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı
    13 Şub Aydın'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 21 yıl hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, hırsızlık, hakaret ve tehdit suçlarından aranan E.A. isimli şahıs Söke ilçesinde yakalandı. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, şap hastalığına karşı aşılama çalışmalarına devam ediyor
    13 Şub Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, şap hastalığına karşı aşılama çalışmalarına devam ediyor

    Türkiye genelinde büyükbaş hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki aşılama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Söke'de büyükbaş hayvanlar aşılama programına alınırken, ilçe genelinde aşılama ve dezenfeksiyon çalışmalarında hız kesilmiyor. Üreticiler, alınan önlemlerden memnun olduklarını belirterek ekiplere teşekkür etti.

  • Söke'de Sahte Para Operasyonu: 2 Şüpheliden Birisi Tutuklandı
    12 Şub Söke'de Sahte Para Operasyonu: 2 Şüpheliden Birisi Tutuklandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen sahte para operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir iş yerinde sahte para ile alış-veriş yaptıkları tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar sahte para ele geçirildi. S.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.C.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Söke'de sahte para operasyonu: 1 tutuklama
    12 Şub Söke'de sahte para operasyonu: 1 tutuklama

    Aydın'ın Söke ilçesinde bir iş yerinde sahte para vererek alışveriş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 132 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirildi.

  • Söke Belediyesi İlkokullarda Sıfır Atık Eğitimlerine Başladı
    12 Şub Söke Belediyesi İlkokullarda Sıfır Atık Eğitimlerine Başladı

    Söke Belediyesi, sıfır atık hedefiyle yürütülen çalışmalara okullarda verdiği eğitimlerle devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında öğrencilere geri dönüşüm ve atık ayrıştırma konularında bilgi veriliyor.

  • Aydın'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Seçmen Sayısı Arttı
    12 Şub Aydın'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Seçmen Sayısı Arttı

    31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen genel seçimlere göre Aydın'da seçmen sayısı yaklaşık yüzde 1 oranında artış gösterdi.

  • Aydın'da Aranan 2 Şahıs JASAT Ekipleri Tarafından Yakalandı
    12 Şub Aydın'da Aranan 2 Şahıs JASAT Ekipleri Tarafından Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 şahsı yakaladı. Birinci şahıs, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan aranırken, ikinci şahıs ise 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan aranıyordu. Yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da plakası ve şase numarası bulunmayan motosiklet jandarma tarafından muhafaza altına alındı
    11 Şub Aydın'da plakası ve şase numarası bulunmayan motosiklet jandarma tarafından muhafaza altına alındı

    Aydın'ın Söke ilçesinde devriye faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, yol kenarında buldukları plakası ve şase numarası bulunmayan motosikleti muhafaza altına aldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, motosiklet hakkında detaylı araştırma yapmak amacıyla adli süreci başlattı.

  • Söke Belediyesi, '100. Yıl Hatıra Parkı'nın yapımına başladı
    09 Şub Söke Belediyesi, '100. Yıl Hatıra Parkı'nın yapımına başladı

    Söke Belediyesi, Çeltikçi Mahallesi Huzur Sitesi bölgesinde '100. Yıl Hatıra Parkı'nın yapımına başladı. Park, ilçe genelinde yeşil alanları artırmaya yönelik çalışmaların bir parçası olarak inşa ediliyor.

  • Kuşadası'nda silahla yaralamaya 4 tutuklama
    08 Şub Kuşadası'nda silahla yaralamaya 4 tutuklama

    Kuşadası'nda bir eğlence mekanının sahibini tabanca ile yaralayan A.Ö. ile olaya karıştığı iddia edilen 5 kişiden 3'ü tutuklandı. Olayın ardından yapılan operasyonda şüpheliler yakalandı ve evlerinde yapılan aramalarda silahlar ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderilirken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanı sahibini yaralayan şahıs ve 5 kişi tutuklandı
    08 Şub Kuşadası'nda eğlence mekanı sahibini yaralayan şahıs ve 5 kişi tutuklandı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanının sahibini tabancayla yaralayan şahıs ile olaya karışan 5 kişiden 3'ü tutuklandı. Olayın ardından yapılan operasyonla şüpheliler yakalandı ve evlerinde yapılan aramalarda silah ve mühimmat ele geçirildi. Tutuklanan şahıslar cezaevine gönderilirken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kuşadası'nda silahlı yaralama olayının şüphelileri yakalandı
    08 Şub Kuşadası'nda silahlı yaralama olayının şüphelileri yakalandı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen silahlı yaralama olayının 6 şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda şahısların adresleri tespit edildi ve operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda şahıslar gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda silah ve mühimmat ele geçirildi. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

  • Aydın'da Kaçak Sigara Operasyonu: 115 Bin 320 Adet Makaron Ele Geçirildi
    05 Şub Aydın'da Kaçak Sigara Operasyonu: 115 Bin 320 Adet Makaron Ele Geçirildi

    Aydın'ın Söke ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 97 bin 320 adet içi doldurulmuş ve 18 bin adet boş olmak üzere toplamda 115 bin 320 adet makaron ele geçirildi. Operasyonda ayrıca sahte bandrollü tütün ve kıyılmış açık tütün de bulundu. Şüpheli şahıs gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

  • AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Aydın İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu
    04 Şub AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Aydın İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu

    AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Aydın İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, şehirleri lokomotif haline getirecek projeleri gerçekleştirecek yöneticilerin iş başına gelmesi gerektiğini belirtti. Ala, Türkiye'nin daha da ileriye gitmek istediklerini ve bunu başaracak olanın vatandaşların iradesi olduğunu vurguladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Savaş ise Aydın'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için çalışacaklarını söyledi.

  • Aydın'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı
    04 Şub Aydın'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı

    Aydın'da Cumhur İttifakı'nın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Aydın şehrinin geleceği için başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş olmak üzere Cumhur İttifakının belediye başkan adaylarını halka emanet etti.

  • Aydın'da Demir Tarım Aleti Hırsızı Yakalandı
    03 Şub Aydın'da Demir Tarım Aleti Hırsızı Yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde bir şahsa ait demir tarım aleti parçalarını çalan hırsızlık şüphelisi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Söke'de Ocak Ayında 5 Bin 886 Ton Pamuk İhraç Edildi
    02 Şub Söke'de Ocak Ayında 5 Bin 886 Ton Pamuk İhraç Edildi

    Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü verilerine göre Söke'de Ocak ayında 5 bin 886 ton pamuk ihracatı gerçekleştirildi. Ayrıca, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda Söke'de toplam 189 gıda işletmesi denetlendi. Aydın'da ihracatı yapılacak ürünler için işlemler de tamamlandı ve Ocak ayında 208 ton taze sebze, 90 ton taze meyve, 243 ton işlenmiş ürün ihracatı gerçekleştirildi.

  • Aydın'da 8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
    02 Şub Aydın'da 8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde iki ayrı suçtan aranan 8 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. G.B. isimli şahıs, Söke ilçesi Bağarası Mahallesi'nde gözaltına alındı ve Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

  • İzmir'de taksi şoförü tabanca ile vurularak öldürüldü
    02 Şub İzmir'de taksi şoförü tabanca ile vurularak öldürüldü

    İzmir'de müşteri olarak taksiye binen Delil Aysal tarafından tabanca ile vurulan taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, taksicilerin oluşturduğu konvoy ile İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Delil Aysal, olaydan sonra yakalanarak tutuklandı. Taksiciler, meslektaşlarının öldürülmesine alkış ile tepki gösterdi.

  • Yolcunun öldürdüğü taksi şoförü için konvoylu tepki
    02 Şub Yolcunun öldürdüğü taksi şoförü için konvoylu tepki

    İzmir'de müşteri olarak taksiye binen Delil Aysal tarafından tabanca ile vurulan ve hayatını kaybeden taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, taksicilerin oluşturduğu konvoy eşliğinde Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Konvoya katılan taksiciler, Erge'nin öldürülmesine alkışla tepki gösterdi. Saldırı anı araç kamerası tarafından kaydedildi ve şüpheli Delil Aysal gözaltına alındı. Oğuz Erge'nin cenazesi Aydın'da defnedilecek.

  • İzmir'de taksi şoförü cinayeti: Taksicilerden alkışlı protesto
    02 Şub İzmir'de taksi şoförü cinayeti: Taksicilerden alkışlı protesto

    İzmir'de müşteri olarak taksiye binen Delil Aysal tarafından vurulan ve hayatını kaybeden taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, taksicilerin oluşturduğu konvoy eşliğinde Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Konvoya katılan taksiciler, Erge'nin öldürülmesine alkışla tepki gösterdi. Saldırgan Delil Aysal ise yakalanarak tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Motosikletiyle araca çarptı, alevler arasında kaldı
    01 Şub Motosikletiyle araca çarptı, alevler arasında kaldı

    Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü, araca çarpması sonucu motosikletiyle birlikte alevler arasında kaldı. Çevredekilerin yardımıyla sürücü son anda kurtarıldı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Aydın'da motosiklet sürücüsü alevler arasında kaldı, çevredekilerin yardımıyla son anda kurtarıldı
    01 Şub Aydın'da motosiklet sürücüsü alevler arasında kaldı, çevredekilerin yardımıyla son anda kurtarıldı

    Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü, araca çarpması sonucu motosikletiyle birlikte alevler arasında kaldı. Çevredekilerin hızlı müdahalesiyle sürücü, yanarak ölmekten son anda kurtarıldı. Olay anı ve çevredekilerin müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Çaykur'da Çalışan Mevsimlik İşçiler Kadro Talebiyle Eylem Yaptı
    01 Şub Çaykur'da Çalışan Mevsimlik İşçiler Kadro Talebiyle Eylem Yaptı

    Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesinde çalışan mevsimlik işçiler, kadro talebiyle Rize’de bulunan ÇAYKUR binası önünde eylem yaptı. Bir işçi, "Kendimi ayı gibi hissediyorum. 6 ay çalış, 6 ay uyu. Kimse kusura bakmasın ÇAYKUR işçisi ayılar gibi 6 ay çalış, 6 ay uyu" dedi. Bir başka işçi, "Kira ve faturalar 12 ay. Ben devlete 6 ay kira vermiyorum. Elektriğim 12 ay, doğal gaz 12 ay, su 12 ay fatura oluyor. Kiralar 6 aya insin biz de 6 aya razı gelelim. Biz çalışmadan beş kuruş istemiyoruz, 12 ay çalışmak istiyoruz" dedi.

  • Aydın'da Uyuşturucu Etkisi Altında Araç Kullanan Sürücülere Cezai İşlem
    31 Oca Aydın'da Uyuşturucu Etkisi Altında Araç Kullanan Sürücülere Cezai İşlem

    Aydın'ın Koçarlı, Efeler ve Söke ilçelerinde uyuşturucu etkisi altında araç kullandıkları tespit edilen üç sürücüye toplamda 130 bin 841 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetlerine el konuldu. Jandarma tarafından trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

  • Çiğli Tramvayı Hizmete Girdi
    27 Oca Çiğli Tramvayı Hizmete Girdi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi temeli üç yıl önce atılan Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. Sefere çıkan Çiğli Tramvayı'nın ilk yolcusu Başkan Soyer oldu. İzmir’in gurur gününde konuşan Başkan Tunç Soyer, “Bugün İzmir’den 40 alıp, 1 verenlerin utanç; kırka bire rağmen dev yatırımlar yapmayı başaranlarınsa gurur duyacağı gündür” dedi. Başkan Soyer, 19 Şubat'a kadar Çiğli Tramvayı seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

  • AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Söke ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    25 Oca AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Söke ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan adayı Tekin Yavuz, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Savaş, vatandaşların görüşlerini dinledi ve su ücretlerinde indirim yapacağını belirtti. Yavuz ise değişim ve çocuklara iyi bir gelecek vaadinde bulundu.

  • Aydın İl Sağlık Müdürü Söke ve Didim'i ziyaret etti
    22 Oca Aydın İl Sağlık Müdürü Söke ve Didim'i ziyaret etti

    Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Söke ve Didim ilçelerinde gerçekleştirilen sağlık çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe ziyaretleri kapsamında hastaneleri ve sağlık evlerini ziyaret eden Şenkul, yetkililerden bilgi aldı.

  • Aydın Söke'de yapılan baskında çok sayıda silah ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
    21 Oca Aydın Söke'de yapılan baskında çok sayıda silah ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.A. ve M.B.D. isimli şahıslara ait ikametlerde yapılan aramada 20 adet tabanca, 2 adet otomatik pompalı tüfek ve diğer silah malzemeleri ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Söke ilçesinde partililerle buluştu
    21 Oca AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Söke ilçesinde partililerle buluştu

    AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Söke ilçesinde partililerle buluşarak Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan adayı Tekin Yavuz ile görüş alışverişinde bulundu. Sarıbaş, Yavuz'un seçim çalışmalarını coşkuyla sürdürdüğünü belirterek, başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti.

  • Zeytin Üreticilerine Budama Konusunda Uyarı
    20 Oca Zeytin Üreticilerine Budama Konusunda Uyarı

    Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, zeytin üreticilerine budama konusunda uyarılarda bulunarak, budamanın ağacın ömrünü uzattığını ve mahsul miktarını arttırdığını belirtti.

  • Yenilenen Vira Kavşağı hizmete açıldı
    18 Oca Yenilenen Vira Kavşağı hizmete açıldı

    Beylikdüzü'nde bulunan Vira Kavşağı, yapılan düzenlemeler sonrası yeniden hizmete açıldı. Kavşak, 40 metre çapında 2 şeritli olarak yeniden düzenlendi ve trafik akışı rahatladı. Açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. İmamoğlu, kavşağın trafik sorununu çözeceğini belirtirken, Çalık ise Beylikdüzü'nün kazanımlarından vazgeçmeyeceğini söyledi.

  • Aydın'da 9 yıl aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi yakalandı
    17 Oca Aydın'da 9 yıl aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan 9 yıl aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi E.S., polis ekipleri tarafından yakalandı. E.S., uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve kaçma suçlarından aranıyordu.

  • Aydın'da Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15 Oca Aydın'da Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde uyuşturucu ticareti suçundan 13 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, Jandarma ekipleri tarafından Söke Yenidoğan Mahallesi'nde yakalandı. Hükümlünün cezası, küçük çocuğu bulunması sebebiyle bir süre ertelendi.

  • Söke Cumhuriyet Başsavcısı ve eşi için veda yemeği düzenlendi
    12 Oca Söke Cumhuriyet Başsavcısı ve eşi için veda yemeği düzenlendi

    Söke'de görev yaptığı süre boyunca desteklerini esirgemeyen Söke Belediye Başkanı, Kaymakam ve diğer yetkililerin katıldığı bir veda yemeği düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş ve eşi Hakime Dilek Meral Atbaş, yeni görevlerinde başarılar dilerken, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

  • Mhp, 55 Belediye Başkan Adayını Açıkladı… Manisa'da Cengiz Ergün, Mersin'de Serdar Soydan MHP'den Aday Oldu
    10 Oca Mhp, 55 Belediye Başkan Adayını Açıkladı… Manisa'da Cengiz Ergün, Mersin'de Serdar Soydan MHP'den Aday Oldu

    MHP, ikisi büyükşehir olmak üzere 55 belediye başkan adayını açıkladı. MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Mersin Büyükşehir Başkan adayı Serdar Soydan, Osmaniye Belediye Başkan adayı İbrahim Çenet; İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper, Silivri Belediye adayı ise Volkan Yılmaz oldu.

  • MHP, 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    10 Oca MHP, 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si büyükşehir olmak üzere 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün olurken Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Serdar Soydan olarak belirlendi. MHP'nin açıkladığı diğer il ve ilçe belediye başkan adayları da belirlendi.

  • MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylarını açıkladı
    10 Oca MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylarını açıkladı

    MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 55 adayın Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlendiğini kaydetti. Adaylar arasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan da bulunuyor.

  • MHP Aydın'da 4 ilçede adaylarını açıkladı
    10 Oca MHP Aydın'da 4 ilçede adaylarını açıkladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Aydın'ın 4 ilçesinde Cumhur İttifakı'ndan aday gösterilecek isimleri açıkladı. Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan oldu. MHP, yerel seçimler için toplamda 14 il ve 41 büyükşehir ilçe belediyesi adayını duyurdu.

  • Söke'de Sağanak Yağış Sonucu Su Birikintileri Oluştu
    09 Oca Söke'de Sağanak Yağış Sonucu Su Birikintileri Oluştu

    Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu. İlçe merkezinde sabah saatlerinde başlayan sağanak gün içerisinde etkisini artırdı. Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Bulvarı'nda yollarda su birikintisi oluştu ve rögarlar taştı. Bu durum nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

  • Aydın'da Torbacılara Operasyon: 1 Gözaltı
    09 Oca Aydın'da Torbacılara Operasyon: 1 Gözaltı

    Aydın'ın Söke ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 102 gram metamfetamin, 63 gram esrar ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonunda 12 Bin TL Ele Geçirildi
    08 Oca Aydın'da Uyuşturucu Operasyonunda 12 Bin TL Ele Geçirildi

    Aydın'da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda durdurulan araçta uyuşturucu madde ve 12 bin lira nakit para ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheli şahıslar tutuklandı.

  • Kore Gazisi Hüseyin Aydın'ın Son Yolculuğu
    06 Oca Kore Gazisi Hüseyin Aydın'ın Son Yolculuğu

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayatını kaybeden Kore Gazisi Hüseyin Aydın, öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Söke İlçe Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili, Garnizon Komutanı ve Jandarma Komutanı gibi birçok kişi katıldı.

  • Aydın'da Zeytinyağı Hırsızı Yakalandı
    03 Oca Aydın'da Zeytinyağı Hırsızı Yakalandı

    Aydın'ın Söke ilçesinde bir şahıs tarafından çalınan yaklaşık 30 litre zeytinyağı, jandarmanın çalışması sonucu bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan araştırma sonucu şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Hırsızlık olayıyla ilgili adli işlem başlatıldı.

  • 3 kardeş yıllar sonra itiraf etti! Bebeğini öldürmekle suçlanan babaya müebbet hapis istemi
    02 Oca 3 kardeş yıllar sonra itiraf etti! Bebeğini öldürmekle suçlanan babaya müebbet hapis istemi

    İstanbul'da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Baba hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

  • Söke İlçe Jandarma Komutanlığı'na Felekşah İlkokulu ziyareti
    02 Oca Söke İlçe Jandarma Komutanlığı'na Felekşah İlkokulu ziyareti

    Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan Felekşah İlkokulu'nun birinci sınıf öğretmenleri ve öğrencileri, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında jandarma birimlerinin faaliyetleri, kurum tanıtımı, son teknoloji silahlar ve araçlar hakkında detaylı bilgi verildi. Öğrenciler, jandarma personeliyle bir araya gelerek meslekleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

  • Aydın'da Kaçak Tütün Operasyonu: 85 Bin 600 Adet Doldurulmuş Tütün Ele Geçirildi
    31 Ara Aydın'da Kaçak Tütün Operasyonu: 85 Bin 600 Adet Doldurulmuş Tütün Ele Geçirildi

    Aydın'ın Söke ilçesinde yapılan baskında kaçak tütün üretimi yapan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 85 bin 600 adet doldurulmuş tütün ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı.

Advertisement