Söke'de Pehlivan Develer Güreş Öncesi Kortejde Boy Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Söke'de Pehlivan Develer Güreş Öncesi Kortejde Boy Gösterdi

Söke\'de Pehlivan Develer Güreş Öncesi Kortejde Boy Gösterdi

Söke’de 10 yıl aradan sonra yarın yapılacak olan Beyaz Altın Deve Güreşi için ilçeye gelen pehlivan develer, güreşler öncesi düzenlenen kortejde boy gösterdi.

01.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de 10 yıl aradan sonra yarın yapılacak olan Beyaz Altın Deve Güreşi için ilçeye gelen pehlivan develer, güreşler öncesi düzenlenen kortejde boy gösterdi.

Söke Belediyesi, Söke Devecilik Kültürü ve Deve Güreşi Sevenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenecek güreşe 120'ye yakın deve katılacak. Söke Beyaz Altın Deve Güreşi Festivali eski Özbaşı Yolu üzerindeki arenada yapılacak. Deve Güreşi'nin duyurusu için gerçekleşen kortejde güreşçi develer boy gösterirken; sülemeleri ile dikkat çeken develer Sökeli vatandaşların ilgi odağı oldu.

Söke'den, Savarona, Son Mohikan, Zabullu, Kocaman, Dayı, Kara Murat, Atinalı, Kara Yörük, Bodrum'dan Kahraman Ege, Ümet Oğlu, Firavun, Feraye, İncirliova'dan Küçük Olcay, Celan, Bergama'dan Kuzey Ege, Köşk'ten Armutçuoğlu, Milas'tan Son Samuray, Yenipazar'dan Sümer 1, Sümer 2, Kuşadası'ndan Yörükbeyi, Girgin de güreşecek develerden bazıları arasında yer alıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Pehlivan Develer Güreş Öncesi Kortejde Boy Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement