Söke'de Pektaşoğlu Ailesi'nin Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Söke'de Pektaşoğlu Ailesi'nin Acı Günü

Söke\'de Pektaşoğlu Ailesi\'nin Acı Günü

Söke Belediyesi ve TARİŞ Pamuk Birliği eski Başkanı M. Beliğ Azbazdar’ın kayınvalidesi, Söke Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yalçın Pektaşoğlu, Söke’nin Sevilen esnaflarından Harun Pektaşoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ile Hülya (Pektaşoğlu) Azbazdar’ın annesi Hatice Pektaşoğlu hayatını kaybetti.

30.05.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi ve TARİŞ Pamuk Birliği eski Başkanı M. Beliğ Azbazdar'ın kayınvalidesi, Söke Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yalçın Pektaşoğlu, Söke'nin Sevilen esnaflarından Harun Pektaşoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ile Hülya (Pektaşoğlu) Azbazdar'ın annesi Hatice Pektaşoğlu hayatını kaybetti.

80 yaşında olduğu öğrenilen 3'ü erkek 4 çocuk annesi Hatice Pektaşoğlu'nun, bir süredir tedavi gördüğü belirtildi. Hatice Pektaşoğlu Söke'nin Çeltikçi Camiinde kılınan Cuma namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, CHP 22. Dönem Milletvekili Mehmet Semerci, Didim önceki dönem Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP Söke Belediye Meclis üyeleri Abdullah Arıcı, İbrahim Adalı, Mehmet Yörük, Kasım Üzüm ve Bülent Arıcı çeşitli esnaf odası ve sivil toplum örgütlerinin başkanları, Pektaşoğlu ve Azbazdar Aileleri'nin yakınları ile vatandaşlar katıldı. Hatice Pektaşoğlu'nun cenazesi cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Pektaşoğlu Ailesi'nin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement