Söke'de Protokolle Şehit Aileleri ve Gazileri Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Söke'de Protokolle Şehit Aileleri ve Gazileri Yemekte Buluştu

Söke\'de Protokolle Şehit Aileleri ve Gazileri Yemekte Buluştu

Söke’de 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazileri düzenlenen yemekte ilçe protokolü ile bir araya geldi.

20.09.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazileri düzenlenen yemekte ilçe protokolü ile bir araya geldi.

Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği tarafından öğretmen evi lokalinde gerçekleşen yemeğe İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutanı Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu başta olmak üzere daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ulvi Atmaca yaptığı açılış konuşmasında her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiği İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'a teşekkür etti. Atmaca Kaymakam ve Belediye Başkanı'na çiçek takdim etti.

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu yaptığı konuşmasında; "19 Eylül, Esasen yılın 365 günü hatırımızda olan Gazilerimizin anılması için özel bir gün. Bu özel günde bizleri bir araya getiren bu yemeğin düzenlemesinde emeği geçen Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğimize teşekkür ediyorum. Tüm toplumlarda olduğu gibi Türk Milleti de verdiği şehitler ve gazileri ile ayakta kalabilmiş, hayatı boyunca varlığını şehitlerinin sayesinde devam ettirebilmiş bir millet. Ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde huzur içerisinde hür ve bağımsız olarak yaşayabiliyorsak öncelikle şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimize, hakkın rahmetine kavuşmuş gazilerimize rahmet, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.

Şairin "Toprakları toprak yapan üstündeki kandır, vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır" sözleri ile konuşmasına başlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Bu vatan için canlarını ve kanlarını esirgemeden feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum, bu vatan için yine kedilerini feda eden gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. Başkan Toyran Söke'de Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin yanında olduklarını ve undan sonra da ellerinde geldiği kadar olmaya devam edeceklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Protokolle Şehit Aileleri ve Gazileri Yemekte Buluştu - Son Dakika

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement