Söke'de Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Söke'de Teröre Tepki Yürüyüşü

Söke\'de Teröre Tepki Yürüyüşü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.

15.09.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.

Söke'deki teröre tepki yürüyüşlerinin üçüncüsü Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlendi. Söke Ülkü Ocağı ve MHP İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen yürüyüşün ardından sosyal medya üzerinden örgütlenen grubun eylemine CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Belediye Meclis Üyesi Haluk Kutlay, AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, MHP Söke İçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bazı vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, dev Türk bayrağı eşliğinde Cumhuriyet, İstasyon, Kubilay ve Aydın caddelerinde yürüdü. Atatürk anıtının önüne gelen topluluk, terörü lanetleyen sloganlar attı. Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, Söke'nin nüfusunun 100 binin üzerinde olduğunu söyleyerek yürüyüşe katılımın az olmasını eleştirdi. Ülkede huzur ortamının bozularak kaos yaratılmak istendiğini söyleyen Ulvi Atmaca, "Bu ülke toprakları üzerinde yaşayan insanların kardeşliğini kimse bozamayacak. Terörün her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz. Yeni acıların yaşanmamasını, akan kanın durmasını istiyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke'de Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement