Söke'deki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Söke'deki Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

25.09.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Söke Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin Savuca Mahallesi Özbey mevkiinde 500 personel ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, V.A, O.K, M.S.İ, V.G, H.K, A.S, A.O'nun "uyuşturucu madde temin etmek, satmak ve kullanmak", "adam öldürmek", "hırsızlık", "yağma", "konut ve iş yeri ihlalinde bulunmak" suçlarından, A.Ç'nin "uyuşturucu madde bulundurmak", V.B ve M.Ç'nin de polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaktan gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 310 gram esrar, 87 fişek halinde esrar, bin 405 adet uyuşturucu hap, 75 gram bonzai uyuşturucu, 2 av tüfeği, 3 kuru sıkı tabanca, 1 çalıntı motosiklet, 11 çalıntı kol saati, 1 çift çalıntı plaka ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerden,V.A, O.K, M.S.İ, V.G, H.K, A.S, A.O'nun hakkında toplam 31 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, bu şüphelilerin cezaevine teslim edildiği ifade edildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söke'deki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement