Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Yeni Yönetimi Faaliyette - Son Dakika
Yerel

Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Yeni Yönetimi Faaliyette

Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Yeni Yönetimi Faaliyette

Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği yeni yönetimini belirledi.

19.02.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği yeni yönetimini belirledi. Adnan Asil Gözcü'nün Başkanlığında belirlenen Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği, yeni dönemde daha etkin faaliyetler gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Derneğin yönetim kurulunda Nilgün Sönmez (Başkan yardımcısı), Esin Gözcü (sayman), Meral Eraslan (sekreter), Sadi Eraslan'dan yer alırken; dernek bürosu Çiftçioğlu pasajında bulunuyor.

Doğa ve hayvanlarla ilgili olarak etkin faaliyetlerin gerçekleşebilmesi için çalışacaklarını belirten Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Adnan Asil Gözcü; "Doğaya ve hayvanlara değer verenlerin desteği ile güçleneceğimiz inancındayız. Bu nedenle yeni üye kayırları için tüm doğa ve hayvan severleri derneğimiz çatısı altına bekliyoruz" dedi.

"BAŞKAN TOYRAN'A ZİYARET"

Derneklerini Söke'de tanıtmak, faaliyet alanlarını doğa ve hayvan severlere duyurmak isteyen Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği'nin yeni yönetimi, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret etti. Başkan Toyran dernek yönetimi ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Dernek üyeleri etkinliklerine destek isterlerken, özellikle sokak hayvanları için taleplerini Başkan Toyran'a bizzat ilettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Yeni Yönetimi Faaliyette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement