Şoke Eden Kare! Şırnak'ta Patlamaya Hazır Mayın Bulundu - Son Dakika
Güncel

Şoke Eden Kare! Şırnak'ta Patlamaya Hazır Mayın Bulundu

Şırnak'ta jandarma PKK'ya yönelik yaptığı operasyonda patlamaya hazır mayın buldu. Olayın fotoğrafı hainliği gözler önüne serdi.

11.10.2015 23:43  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta jandarma ekiplerinin teröristlere yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Askerlerin yaptığı operasyondan sonra ortaya çıkan kare PKK'lı teröristlerin hainliğini gözler önüne serdi.

OPERASYON YAPILDI

Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak merkeze bağlı Derebaşı ve Anılmış köyleri bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristleri yakalamak için operasyon düzenledi.

MAYIN ÇIKTI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği bombanın patlatılması sonucu şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber'ün adı verilen operasyonda 1 savunma tip el bombası, 1 mayın, 70 kilogram amonyum nitrat, 1 aydınlatma mayını, 1 adet içerisine patlayıcı yerleştirilmiş demir boru ve 700 metre kablo ele geçirildi.

TÜP DÜZENEĞİ ÇIKTI

Aynı gün yakın yerde yapılan aramada ise 6 adet mutfak tüpü, 22 kilogram değişik çap ve ebatlarda ticari dinamit lokumu, 3 adet lastik varil içerisinde 500 kilogram amonyum nitrat, 2 adet 12 kilogramlık mutfak tüpü ile düzenlenmiş el yapımı patlayıcı tüp düzeneği, 5 adet 50 kilogramlık plastik bidon içerisine toplam 250 kilogram patlayıcı amonyum nitrat doldurulmuş fünyesi ile beraber patlamaya hazır hale getirilmiş el yapımı patlayıcı düzeneği, 3 adet 50 kilogramlık demirden yapılmış metal silindir içerisinde toplam 150 kilogram amonyum nitrat doldurulmuş fünyesi ile patlatmaya hazır el yapımı patlayıcı bulundu.

İMHA EDİLDİ

Ele geçirilen patlayıcıların cumhuriyet savcısının talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı patlayıcı madde imha ekiplerince imha edildiği bildirildi.



Şoke Eden Kare! Şırnak\'ta Patlamaya Hazır Mayın Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şoke Eden Kare! Şırnak'ta Patlamaya Hazır Mayın Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • orak&çekiç: ankarada patlayandan ne farkı var. 97 9 Yanıtla
  • Yavuz: Keşke onu oraya koyduranlar oradan geçerken patlasaydı. 86 0 Yanıtla
  • sedat: hayret nasıl mayın çıkar way bee 57 1 Yanıtla
  • DORTMUNDLU ŞÜKRÜ: ARKADAŞLAR BEN ALMANYADA KALIYOM BURDA FİTNES SALONUM VAR ÇOK TÜRK ARKADAŞ VAR BERABER TAKILIYOZ NOLDU TÜRKİYEDE BOMBA PATLAMIŞ BU PKKNIN ALLAH BELASINI VERSİN YA 17 6 Yanıtla
  • Atilla: Ankara yi kana bulayanlar ; Bombalama isinde uzman olanlardir ! 21 0 Yanıtla
  • Atilla: HDP/PKK = Kürt Fasizmi ! 16 1 Yanıtla
  • ömer: sizin gibi faşislet olduğu müdetce güzelim ülkeye barışı zor gelir lan şrfler herşeyide hdp den biliyorsunuz bu ülkeye barışa gelecekse hdp den başka kimse getiremez 0 16 Yanıtla
  • Atilla: HDP ye oy yok ! HDP nin kökleri Ankara da insan öldürüyor , doguyu kana buluyor ! 15 0 Yanıtla
  • Billooooo: Akp 7 7 Yanıtla
  • hanzooooooooooooooooooo: hadi türk halkı bunuda tayyip koymuştur oraya başınızb ağrısa tayyipten biliyor herkez 8 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement