Söke Fakülte İnşatına 25 Bin TL Bağış - Son Dakika
Yerel

Söke Fakülte İnşatına 25 Bin TL Bağış

Söke Fakülte İnşatına 25 Bin TL Bağış

Söke’de inşaatına devam edilen Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasına hayırseverlerin katkıları devam ediyor.

13.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de inşaatına devam edilen Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasına hayırseverlerin katkıları devam ediyor.

Daha önce fakülte inşaatına 20 Bin TL bağışta bulunan Sökeli iş adamlarından Gökhan Çavaş, ikinci ve bu kez babası adına bir 25 Bin TL daha bağışladı. Rahatsızlığı nedeni ile Kaymakamlıkta bulunamayan Gökhan Çavaş'ın bağış çeki ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; Gökhan Çavaş'a teşekkür etti.

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; "Gökhan Çavaş Bey'e teşekkür ediyorum. Daha önce 20 Bin TL bağışlamıştı. Şimdide bir 25 Bin TL daha Babası Yılmaz Çavaş adına bağışlıyor. Babasına sağlıklı uzun ömürler diliyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Söke'deki görevimin ikinci gününde böyle güzel bir bilgilendirmeyle karşınızda olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek isterim" dedi.

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu; "Toplam 43 şahış, işletme yada sivil toplum kuruluşunun katkısı var. Söke Belediyemiz ve Söke Ticaret Odası'nın ciddi katkıları var. Gökhan Çavaş Bey'in yaptığı gibi bu evlatlar babaları yada babalar evlatları adına yapılan bağışlarla bu kampanyanın daha da büyümesini arzu ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Fakülte İnşatına 25 Bin TL Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement