Söke İdman Yurdu 8 Ketegoride Mücadele Edecek - Son Dakika
Yerel

Söke İdman Yurdu 8 Ketegoride Mücadele Edecek

Söke İdman Yurdu 8 Ketegoride Mücadele Edecek

Söke’nin futbol altyapısında önemli kulüplerinden biri olan Söke İdman yurdu bu sezon 8 kategoride mücadele edecek.

15.09.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'nin futbol altyapısında önemli kulüplerinden biri olan Söke İdman yurdu bu sezon 8 kategoride mücadele edecek. U-12'den, U-19'a 8 kategoride 130'u lisanlı olmak üzere yaklaşık 150 sporcuyu bünyesinde barındıran Söke İdman Yurdu, bu sezonda da başarılarından söz ettirmek istiyor. Geçtiğimiz yıl U-16 ve U-17 kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğu'nda mücadele veren kulüp, bu yılda aynı başarıları yakalamak istiyor. Futbol camiasına altyapıdan oyuncu yetiştiren Söke İdman Yurdu Göztepe ve Altınordu gibi takımlara oyuncu transfer etmiş, bu transfer döneminde de 4-5 futbolcusu yine çeşitli spor kulüplerince izlenmekteydi. Bazı futbolcularının izlendiğini ancak bu yıl 2. Amatör Kümede mücadele edeceklerinden dolayı futbolcu vermeyi düşünmediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Abbas Yöntem; "Dikkat çeken yetenekli oyuncularımız var. Bizim hedeflerimizden biri de Sökespor Kulübü başta olmak üzere bölge takımlarında oynayabilecek düzeyde oyuncular yetiştirmek. Bunu başarıyor olmak bizleri memnun etmekte" dedi.

"MADDİ SIKINTILAR YAŞIYORLAR"

Amatör spor kulüplerinin başlıca sorunu olan maddi sıkıntıyı Söke İdman Yurdu da yaşıyor. 150'ye yakın sporcu ve 8 baranşta mücadele verdiklerini, gençlere spor yaptırabilmek için gönüllülük esasıyla çalıştıklarını belirten Kulüp ikici Başkanı Baki Bozan; spor sever ve futbola gönül verenlerden destek beklediklerini ifade etti.

"İLK MAÇTA 5 GOL"

U-17 kategorisinde futbol sezonu Pazar günü açıldı. Söke İdman Yurdu deplasmanda karşılaştığı Kuşadası'nı 5 golle geçerken, bu maçta kelesinde sadece bir gol gördü. Kulüp Başkanı Abbas Yöntem; sezona galibiyetle, hem de farklı bir galibiyetle başlamalarının kendilerine güzel bir motivasyon olduğunu söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke İdman Yurdu 8 Ketegoride Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement