Söke Meslek Yüksekokulu Bdta Bölümü'nden Yılsonu Sunumu - Son Dakika
Yerel

Söke Meslek Yüksekokulu Bdta Bölümü'nden Yılsonu Sunumu

Söke Meslek Yüksekokulu Bdta Bölümü\'nden Yılsonu Sunumu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon (BDTA) Bölümü yılsonu sergi ve gösterisi yapıldı.

09.05.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon (BDTA) Bölümü yılsonu sergi ve gösterisi yapıldı.

Söke Ticaret Borsası Salonunda yapılan sergi ve sunumda öğrencilerin yıl boyunca ortaya çıkardıkları eserler sergilendi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Meslek Yüksekokulu idari kadrosu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen sergi ve sunum beğeni topladı.

2013 yılından bu yana gerçekleşen ancak bu yıl ilk kez halka açık olarak düzenlenen Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü yılsonu sergi ve sunumunun özel bir konuğu da vardı. İllüstrasyon, Foto manipülasyon ve grafik tasarım alanında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden olan Erol Güneş de sunuma katılan isimler arasındaydı. Öğrencilerle sohbet eden Erol Güneş birikimlerini paylaştı.

Sunumu izleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, öğrencilerin eserlerinin yer aldığı stantları gezerek öğrenciler ve öğretim üyelerinden bilgi aldı, çalışmalarından dolayı tebrik etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Meslek Yüksekokulu Bdta Bölümü'nden Yılsonu Sunumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement