Söke'de 'Cumhuriyet Çocukları' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Söke'de 'Cumhuriyet Çocukları' Fotoğraf Sergisi

Söke\'de \'Cumhuriyet Çocukları\' Fotoğraf Sergisi

Söke’de düşman işgalinden kurtuluşun 92. Yıldönümü ve Söke 11. Pamuk Festivali etkinlikleri kapsamında anlamlı bir fotoğraf sergisi açıldı.

06.09.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de düşman işgalinden kurtuluşun 92. Yıldönümü ve Söke 11. Pamuk Festivali etkinlikleri kapsamında anlamlı bir fotoğraf sergisi açıldı. Söke Belediyesi Kent Arşivi'nde Cevdet Üzüm tarafından derlenen eski Söke fotoğraflarının yer aldığı sergi, Söke Belediyesi Bedesten Sergi Salonunda açıldı.

Açılış törenine Söke Belediye Başkan Vekili Afet Er, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. 51 adet ilçe tarihine ışık tutan, eski Söke fotoğraflarının yer aldığı 'Cumhuriyet Çocukları' adlı sergi büyük beğeni topladı. Hiç yayınlanmamış eski Söke fotoğraflarının bulunduğu sergiyi katılımcılar ilgiyle gezerlerken, Cevdet Üzüm fotoğrafların hikayelerini de katılımcılara aktardı.

Söke temasının işlendiği fotoğraf sergisinde konuklar kapıda güllü lokum ile karşılandı. Sergide ilçede Tarihi Cumhuriyet fırını tarafından yapılan meşhur Söke Tatlı Maya ekmeği, tulum peyniri ve zeytin ile ikram edildi. Hafta boyunca açık kalacak sergi, fotoğraf ve Söke tarihi meraklılarını ağırlamaya devam edecek.

Ayrıca sergide bulunan fotoğrafları derleyen Cevdet Üzüm'e, Söke Belediye Başkan Vekili Afet Er tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de 'Cumhuriyet Çocukları' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement