Söke Tır Karşı Şeritteki Otomobile Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Söke Tır Karşı Şeritteki Otomobile Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı

Söke Tır Karşı Şeritteki Otomobile Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı

Tır karşı şeritteki otomobile çarptı: 1 ölü 2 yaralıAYDIN'ın Söke İlçesi'nde, uyuduğu sanılan şoför, direksiyon hakimiyetini yitirdiği TIR'ıyla karşı şeritteki otomobile çarptı.

15.07.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tır karşı şeritteki otomobile çarptı: 1 ölü 2 yaralı

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, uyuduğu sanılan şoför, direksiyon hakimiyetini yitirdiği TIR'ıyla karşı şeritteki otomobile çarptı. Her iki araç uçuruma yuvarlanırken; bir kişinin öldüğü kazada, iki kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 10.20 sıralarında, Argavlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İzmir Torbalı'daki bir depodan Söke'deki bir AVM'ye gıda maddesi getiren 28 yaşındaki Sezer Karayazılı'nın kullandığı TIR, yükünü boşalttıktan sonra geri dönmek için yola çıktı. Argavlı yakınlarına Karayazılı, TIR'ır direksiyon hakimiyetini kaybetti. Uyuduğu sanılan Karayazılı'nın kontrolünden çıkan TIR, orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada Aydın yönünden gelen DSİ 21 Aydın Bölge Müdürlüğünde görevli 61 yaşındaki Güner Tufan yönetimindeki 35 HK 787 plakalı otomobille çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. TIR ve otomobil ayrı ayrı uçuruma düştü.

DİREKSİYON BAŞINDA ÖLDÜ

Otomobil sürücüsü Güner Tufan, kaza anında direksiyon başında feci şekilde can verdi. Arkadaşı Ahmet Yavaş ise ağır yaralandı. TIR şoförü Sezer Karayazılı da kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazadan sonra DSİ'de görevli şoför Güner Tufan'ın öldüğünü öğrenen DSİ'deki arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Tufan'ın yakınları, kaza yerinden hastaneye gönderildi. Güner Tufan'ın AYDEM'den üç yıl önce emekli olduğu ve DSİ'de şirket işçisi olarak şoförlük yaptığı öğrenildi. Güner Tufan ve Ahmet Yavaş'ın Söke'nin Karacahayıt Mahallesi'nde yapımı devam eden gölette gittikleri belirtildi.

Kaza nedeniyle Söke istikametine giden yolda zaman zaman aksaklıklar meydana geldi. Otomobilde ölen Tufan'ın cesedinin çıkarılması içinde yaklaşım bir buçuk saat savcının gelmesi beklenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke Tır Karşı Şeritteki Otomobile Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement