Solak "Ak Partili Belediyeciliğin En Güzel Örneğini Emin Ersoy Uyguluyor" - Son Dakika
Yerel

Solak "Ak Partili Belediyeciliğin En Güzel Örneğini Emin Ersoy Uyguluyor"

Solak "Ak Partili Belediyeciliğin En Güzel Örneğini Emin Ersoy Uyguluyor"

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Nuri Solak Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek AK Parti’nin AK Belediyeciliği en güzel şekilde uyguluyor dedi.

16.09.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Nuri Solak Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'un çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek AK Parti'nin AK Belediyeciliği en güzel şekilde uyguluyor dedi.

Nuri Solak seçim çalışmaları kapsamında Hüseyinbeşeler mahallesini ziyaret etti. Hüseyinbeşeler Mahalle Muhtarı İdris Eken Milletvekili aday adayı Nuri Solak'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek "Nuri ağabeyimiz Havran' ımızın sevilen simalarından İlçemize katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Muhtar İdris Eken "Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy kışın mahallemizi ziyaret etti. Ziyareti sırasında eski harabe binanın ne işe yaradığını sordu. Dernek ve Hafta bir gün gelen doktorlar için oda yapmak istediğimizi ancak maliyeti yüzünden yapamadığımızı belirttim. Başkanımız en kısa sürede binanın yıkılıp yerine yenisinin yapılacağını söyledi. Belediye Başkanımız sözünde durdu ve modern bir binayı bizim hizmetimize sundu. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi. Binayı inceleyen Milletvekili adayı Nuri Solak "Belediye Başkanı Emin Ersoy'un tüm mahallelerde ziyaretlerim esnasında çok sevildiğini gördüm. Emin Ersoy, AK Belediyeciliği en güzel uygulan başkanlar arasında ilk sıralarda yer almakta. Siyasetçi söz verdiğinde yerine getirmeli bakın Hüseyinbeşeler mahallemizde söz vermiş yerine getirmiş kendisini tebrik ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Solak 'Ak Partili Belediyeciliğin En Güzel Örneğini Emin Ersoy Uyguluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement