Solo Türk'ün İzmit'teki Gösterisi Nefes Kesti - Son Dakika
Güncel

Solo Türk'ün İzmit'teki Gösterisi Nefes Kesti

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü bugün törenlerle kutlandı.

28.06.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü bugün törenlerle kutlandı. Kurtuluş törenleri kapsamında İzmit Körfezi üzerinde gösteri uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetleri'nin Solo Türk ekibine ait F-16 uçağı izleyenleri hayran bıraktı.

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü kutlama törenleri saat 10.00'da folklor gösterileri ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyma ile başladı. Kültür tepesinde gerçekleştirilen bu törenin ardından öğlen Bağçeşme mevkiindeki şehitlik ziyaret edildi. Saat 15.00'de de Yürüyüş Yolu'nda kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

İzmit Marina'da devam eden kutlama etkinliklerinde Mehter takımı ve foklor gösterilerinin ardından, saat 16.30'da da Türk Hava Kuvvetleri'nin Solo Türk uçuş ekibinin F- 16 ile İzmit Körfezi üzerinde yaptığı gösteri uçuşu nefesleri kesti.

Havada gösteri fişekleri atan, dikey olarak yükseldiği gibi deniz yüzeyine doğru birçok pike de yapan Solo Türk uçağının bu hareketlerini vatandaşlar çığlık çığlığa heyecan içinde izledi. Birçok vatandaş da unutamayacakları bu hareketleri cep telefonları ile kaydetti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, uçuşlarla ilgili olarak marinada vatandaşlara bilgilendirmede bulunan ve 13 kişilik Solo Türk ekibinin parçası olan subaylara teşekkür plaketleri verdi. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Solo Türk'ün İzmit'teki Gösterisi Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement