Soma Ak Partide Hedef Üçüncü Dönem de Belediyeyi Kazanmak - Son Dakika
Yerel

Soma Ak Partide Hedef Üçüncü Dönem de Belediyeyi Kazanmak

Soma Ak Partide Hedef Üçüncü Dönem de Belediyeyi Kazanmak

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, yerel seçimler öncesi aday adayları müracaatlarını kabul etti.

26.10.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, yerel seçimler öncesi aday adayları müracaatlarını kabul etti. Hasan Ergene ile 2 dönemdir yola devam eden Ak Parti'de Ergene dışında bir aday adayı daha müracaatta bulundu.

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığı müracaatlarını basın mensuplarının huzurunda kabul etti. İki dönemdir belediye başkanlığı seçimlerinde zaferle ayrılan Hasan Ergene'ye bu dönem rakip çıktı. Ergene ile meslektaş olan Okan Cıstak, AK Parti Soma Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

CISTAK, "SOMA'YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Okan Cıstak, "Biz de bu güzide toplumun içinde varız. Ben kamuda mühendislik yapıyorum. Edinmiş olduğum tecrübelerimi Soma Belediye Başkanlığı'nda da kullanarak Soma'ya hizmet etmek istiyorum. Durmak yok, yola devam" dedi.

Başvuruyu kabul eden AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, "2 dönemdir Soma Belediye Başkanlığı'nı Ak Parti olarak açık ara farkla kazanıyoruz. Hedef Soma'da 3 dönem arka arkaya belediye başkanlığını kazanan ilk parti olmak. İnşallah 30 Mart 2014'te AK Parti olarak üçüncü dönem Soma Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız. Biz bu ışığı görüyoruz. 1 Ekim'de aday adaylığı müracaatlığı başladı 1 Kasım'a kadar devam edecek. Önümüzdeki hafta aday adaylığı sona erecek. Belediye başkanlığı adaylığı ile ilgili süreç herhalde uzatılmayacak. Çünkü 9 Kasım tarihinde Manisa'da hem Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayları için hem de 17 ilçemizin aday adayları için teşkilatımızın temayül yoklamaları yapılacak. Diğer yandan anketler yapılıyor. Sonrasında da inşallah adaylarımız açıklanacak. Belediye Meclis üyeliği aday adayları için belki bu süreç uzatılabilir. Uzatılmasa bile önümüzde başvurular için 7 günlük süre var. Geçtiğimiz bu süreçte hem belediye başkanlığı hem de meclis üyeliği için arkadaşlarımız müracaatlarını yaptılar. Şu anda 50'ye yakın aday adayımız başvuru yaptı. Soma'nın her kesiminde sivil toplum örgütlerinden, iş adamlarından, esnaflardan, işçi kardeşlerimizden çok yoğun talep gördük. Bu da bizim partimizin zenginliğini gücünü gösteriyor. Hedefimiz Soma Belediye Meclisi listesi olarak Soma'nın her kesimini köyleri beldeleri kapsayan güzel bir liste ile seçmenlerin karşısına çıkmak. Bu şehre hizmet etmek için belediye başkanımızla birlikte elini taşın altına koyacak güzel bir listeyle hemşerilerimizin karşısına çıkmak istiyoruz. İnşallah çıkaracağımız güzel bir liste ile Soma'yı daha modern daha çağdaş bir hale getirmek için önümüzdeki 5 yıllık süreçte çalışacağız" diye konuştu.

ERGENE, "DOĞRULUKTAN VE DÜRÜSTLÜKTEN ÖDÜN VERMEDİM"

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene de önümüzdeki dönem için aday adaylığı müracaatını yaparak, şöyle konuştu: "İki dönemdir Soma'da iz bırakmış olan Ak Parti ilçe örgütümüz yeni dönemde de iddialı bir şekilde bu yarışta var olduğumuzu ifade ediyoruz. İki dönemdir Somamız'a hizmet ediyoruz. Yıllardan beri söylenen ama bir türlü adım atılamayan birçok hizmet bizim dönemimizde başladı, birçoğu tamamlandı ve devam edenleri var. Biz bunlardan onur duyuyoruz. Halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bunun onurunu da ölünceye kadar taşıyacağız. Görevimi yaptığım süre içinde hiçbir zaman doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermedim. Yaptığım görevin her aşamasında hesabını veren bir insan olmaya özen gösterdim. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin ortak gayretleri ile sağlandı. Bu başarılı yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızla birlikte bu mübarek Cuma gününde topluca partimize gelerek aday adaylığı müracaatlarımızı yaptık. Bu da bütün Soma'ya dosta düşmana rakiplerimize partimizin ve teşkilatımızın birlik ve beraberliğinin bir ifadesi olsun düşüncesi ile bu işi bugün yapmayı uygun gördük. Hayırlı uğurlu olsun." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Ak Partide Hedef Üçüncü Dönem de Belediyeyi Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement