Soma Çevre Yolu Önümüzdeki Hafta Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Soma Çevre Yolu Önümüzdeki Hafta Açılıyor

Soma Çevre Yolu Önümüzdeki Hafta Açılıyor

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

18.12.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Soma ilçesinde sabah saatlerinde yapımı tamamlanan Soma çevre yolunda Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve partililerle birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, yolun yapılması için Somalıların çok beklediğine vurgu yaparak, "Bazı müteahhitlerden kaynaklı gecikmeler oldu. Özellikle geçen yıldan bu yana çalışmalar yoğunlaştı. Mezarlık yanındaki kavşaktan Savaştepe kavşağına kadar incelemelerde bulunduk. Sadece Atatürk caddesine bir çıkış olacak. Ancak yolun şu haliyle kullanılabilir olduğunu düşünüyoruz. En ufak bir risk dahi kalmadan inşallah yolu önümüzdeki hafta içi trafiğe açacağız." dedi.

Tören yapılacak

Yaklaşık 10 yıldan fazla sürede tamamlanan yol ile ilgili önümüzdeki hafta bir tören yapmayı planladıklarını belirten Berber, "Ulaştırma Bakanımızın da teşrifiyle açılış yapmayı planlıyoruz. Ancak aksi bir durum olursa uygun bir zamanda başbakanımızın, belki cumhurbaşkanımızın Soma'ya teşrifleriyle tören yapabiliriz. Resmi açılış ertelenebilir ancak yol önümüzdeki hafta trafiğe açılacak." şeklinde konuştu.

Yolun 300 yataklı yeni hastaneye kadar olan 2,5 kilometrelik bölümünde bazı kamulaştırma sorunları olduğunu belirten Berber, "O kısımın kaynağı hazır. Ancak kamulaştırmayla ilgili birtakım sıkıntılar var. Kamulaştırma sorunlarını birkaç içinde tamamladığımızda hedefimiz yolun geri kalan kısmını da 2017 yılı sonuna kadar tamamlayıp inşallah bu yolun tamamını açmış olacağız." ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Çevre Yolu Önümüzdeki Hafta Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement