Soma'da Kömür Madenindeki Yangın - Son Dakika
Güncel

Soma'da Kömür Madenindeki Yangın

Soma\'da Kömür Madenindeki Yangın

Soma Kaymakamı Atçı: "Soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı"

21.10.2013 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, kömür madeninde meydana gelen 1 işçinin öldüğü, çok sayıda işçinin yaralandığı yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, iki kişinin tutuklandığını bildirdi.

Atçı, katıldığı bir programda, gazetecilerin dün meydana gelen olayla ilgili yönelttiği sorular üzerine, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Atçı, bir kişinin ölümü ve 27 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili gözaltına alınan iki kişinin adliyeye sevk edildiğini ve tutuklandıklarını bildirdi.

Tutuklanan kişilerin ocak müdürü ile vardiya sorumlusu oldukları, işletme sahibinin de İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında olduğu, savcılığın talimatı doğrultusunda adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan yangında hayatını kaybeden Yonus Güçlü'nün cenazesi, yapılan otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Balıkesir'in Savaştepe ilçesine götürüldü.

Soma'da özel bir kömür madeni işletmesinde yangın çıkmış, dumandan etkilenen işçilerden 47 yaşındaki Yonus Güçlü hayatını kaybetmişti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soma'da Kömür Madenindeki Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement