Soma'da Ölen İşçilerin Çetelesi Tutuldu - Son Dakika
Güncel

Soma'da Ölen İşçilerin Çetelesi Tutuldu

Soma'da yaşanan maden faciasında ölenler için tutulan liste, yürekleri bir kez daha dağladı.

14.05.2014 20:26  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Soma’da kömür ocağında çıkan yangında mahsur kalan işçilere ulaşmak için zamana karşı yarış başlatıldı. Ancak saatler ilerledikçe ölüm haberleri geldi.

İLK AÇIKLAMA BAKAN YILDIZ'DAN GELDİ

Türkiye’yi yasa boğan kara haberi madende inceleme yaptıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız açıkladı. Bakan Yıldız, 205 madencinin hayatını kaybettiğini sabaha karşı söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gün içinde ölü sayısının 238'e çıktığını bildirdi.

ÖLÜ SAYISI HER GEÇEN DAKİKA ARTIYOR

Akşam saatlerinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yaptığı açıklama tüm Türkiye'yi bir kez daha kahretti. Yıldız ölü sayısının 274'e çıktığını bildirdi. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise hayatını kaybeden madenci sayısının 350'ye yaklaştığını ifade etti.

ÖLENLERİN ÇETELESİ TUTULDU

Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri tek tek çıkarılırken yürek yakan detaylar da ortaya çıkmaya başladı. FOX Haber'de Fatih Portakal'ın ekrana taşıdığı olayda ölenlerin çetelelerinin tutulduğu kağıt ekrana getirildi. Kağıtta yazan 'ex' ibaresi ölen maden işçilerini, sağ ibaresi ise yaralı kurtulan işçi sayısını gösteriyordu.

 

 

Soma\'da Ölen İşçilerin Çetelesi Tutuldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Soma'da Ölen İşçilerin Çetelesi Tutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FRENCİ USTA: bence kedi yapmıştır kesin kedidir kedi :) 8 48 Yanıtla
  • fenasi: devletimiz buyuk e guclu her turlu imkanlar sferber edilmiştir bu tur olarlar olabilir olenlere dua okuyun 7 7 Yanıtla
  • nihat: soma can derdinde siz insanlığınızı siyasetten dışarı çıkartamıyorsunuz 12 0 Yanıtla

Advertisement