Soma'da Yaşayan Zonguldak ve Bartınlılar Şenlikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Soma'da Yaşayan Zonguldak ve Bartınlılar Şenlikte Buluştu

Soma\'da Yaşayan Zonguldak ve Bartınlılar Şenlikte Buluştu

Manisa’nın Soma ilçesinde 2014 yılında kurulan Zonguldak ve Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, bu yıl ilki düzenlenen bahar şenliğinde bir araya geldi.

20.05.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma ilçesinde 2014 yılında kurulan Zonguldak ve Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, bu yıl ilki düzenlenen bahar şenliğinde bir araya geldi.

Kırkaağaç mevkiinde bulunan Çamlık Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen organizasyona Zonguldak, Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sarı, Soma Maden İşçileri Sendikası Başkanı ve aynı zamanda Türk-İş Ege Şubesi Başkanı Recep Satır ile yönetim kurulu üyeleri Alaattin Arıtma, Kıyas Çalı, televizyon programcısı sanatçı Şevket Doğan, sunucu Elif Doğan, sanatçı Ezgi Mutlu ve Bartın ile Zonguldaklılar katıldı.

Etkinlik ilk olarak Zonguldak-Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sarı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Sarı, derneğin 2014 yılında kurulduğunu günden güne üye sayıları ile arttığını belirterek şöyle konuştu: "Derneğimiz Zonguldak ve Bartınlılar adına kurulmuş olan bir dernek olup üye sayısı 450'dir. Ben derneğimize tüm hemşerilerimizi üye olmaya davet ediyorum. Bu yıl bu şenliğin 1.sini yaptık. İnşallah önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir şenlik düşünüyoruz. Şenliğimize katkı verenlere ben dernek adına teşekkür ediyorum."

Dernek Başkanı Mustafa Sarı'nın konuşmasından sonra şenlik Zonguldak ve Bartın yöresine ait oyun havaları eşliğinde köçek ekibi sahne aldı. Sunuculuğunu Elif Doğan'ın yaptığı şenlikte sanatçı Şevket Doğan da şenliğe katılanlara şarkılar ve oyun havaları söyledi. Ayrıca yine sanatçılardan Ezgi Mutlu ise sevilen şarkıları seslendirdi. Şenlikte ayrıca çekilişler yapıldı. Çekilişte 10 kişiye küçük altın, televizyon, tablet, cep telefonu ve çeşitlik hediyeler takdim edildi. Program sonunda Zonguldak-Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sarı şenliğe katılanlara teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Yaşayan Zonguldak ve Bartınlılar Şenlikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement