Soma'dan Kırka'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Soma'dan Kırka'ya Ziyaret

Soma\'dan Kırka\'ya Ziyaret

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi Başkanı Recep Satır ve Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Toplu İş Sözleşme ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi’ni ziyaret ettiler.

13.08.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi Başkanı Recep Satır ve Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Toplu İş Sözleşme ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi'ni ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Hasan Hüseyin Gürbüz de yaptığı açıklamada, işçiler olarak birlik ve beraberliğin önemine değindi. Gürbüz, "Buna en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, her zamankinden daha fazla kenetlenmeli, birbirimize daha çok sarılmalıyız. Çocuklarımız adına yapılan aktiviteleri de yakından takip ediyor, etkinlik için yönetim ve temsilciler kurulunu tebrik ediyorum. Her şey; yarınımız, geleceğimiz çocuklarımız için" dedi.

Ege Bölgesi Şube Başkanı Recep Satır da yaptığı açıklamada "Kırka Şubesinin madenci çocukları için düzenlemiş olduğu eğitici, tanıtıcı çocuk filmleri gösterimi için başkanımız ve yönetim kurulunu tebrik ediyor; tüm madenci çocukları ve aileleri adına da teşekkür ediyorum. Bu tür güzel çalışmaların artarak devam etmesini, yayılmasını da arzu ediyor, destekliyorum. Ayrıca, Kırka olarak gösterilen misafirperverlikten dolayı da çok memnun oldum" diye belirtti.

Kırka Şubesi Başkanı Yılmaz Ayrancı ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrancı, "Sendika olarak şubeler arası diyalogların yönetim kurulları olarak iyi yürütülmesinin yanında üyelerin de birbirleriyle tanışmasına, kaynaşmasına imkan verecek şekilde olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda atılacak adımlarında her zaman destekçisi olacağız" dedi.

Daha sonra Kırka Şubesi Temsilcisi Ahmet Tepe'nin düğün yemeğine katılan misafirlere yöresel lezzetler ikram edildi, Kırka'ya özel bazı gelenekler ile ilgili sunumlar yapıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'dan Kırka'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement