Soma Eylemine Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Soma Eylemine Polis Müdahalesi

Eskişehir’de, Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazayı protesto etmek için toplanarak AK Parti il binasına yürümek isteyen gruba, polis müdahale etti.

15.05.2014 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazayı protesto etmek için toplanarak AK Parti il binasına yürümek isteyen gruba, polis müdahale etti.

Akşam saatlerinde Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazayı protesto etmek için Üniversite Caddesi'nde toplanan binlerce kişi yürüyüşe geçti. İsmet İnönü Caddesi'ne kadar gelen kalabalık burada ikiye bölündü. Bölünen gruplardan birisi Yunus Emre Caddesi'ndeki AK Parti il binasına yürümeye başladı. Grup, cadde üzerine geldiğinde TOMA ve çevik kuvvet ekipleriyle karşılaştı. Yola barikat kuran grup, polise taş, soda şişesi ve havai fişek attı. Polisin uyarılarına rağmen eylemlerini sonlandırmayan gruba tazyikli suyla müdahale edildi.

Öte yandan müdahale sonucu geri çekilen grup, Sivrihisar, Cengiz Topel ve İsmet İnönü Caddesi'ndeki çeşitli bankaların şubelerine ve ATM'lerine zarar verdi.

Polisin kovaladığı grup ara sokaklara dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soma Eylemine Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement