Soma Huzurevi Sakinleri Yol Düzenlemesi İstedi - Son Dakika
Yerel

Soma Huzurevi Sakinleri Yol Düzenlemesi İstedi

Soma Huzurevi Sakinleri Yol Düzenlemesi İstedi

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Soma Huzurevinde düzenlenen programda yaşlılar, huzurevine çıkan yolun onarılmasını istedi.

02.10.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Soma Huzurevinde düzenlenen programda yaşlılar, huzurevine çıkan yolun onarılmasını istedi. Yaşlıların isteğine kayıtsız kalmayan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene Fen İşleri Ekiplerine yolun kaldırımlar da dahil olmak üzere acilen yenilenmesi talimatını verdi.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Soma Huzurevi sakinleri kaymakam ve belediye başkanını ziyaret etti. Ziyaretin ardından huzurevinde gerçekleştirilen programa ise Soma protokolü büyük ilgi gösterdi.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Soma Huzurevi sakinleri ilk olarak kaymakam Ahmet Altıntaş'ı ziyaret eden yaşlılar ardından Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hasan Ergene, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde huzurevinden ziyarete gelen yaşlı amca ve teyzelere hediyeler takdim ederek haftalarını kutladı. Ziyaretlerin ardından ise huzurevinde bir program tertip edildi. Buradaki programa ise Soma protokolünün yanısıra yaşlılar ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenip hal ve hatırlarını soran katılımcılar hep beraber öğle yemeği yedi.

YOLUN DÜZENLENMESİNİ İSTEDİLER

Belediye Başkanı Hasan Ergene'den huzurevi çalışanları ve huzurevinde kalan yaşlılar, huzurevine çıkan yolun düzenlenmesini istedi. Belediye Başkanı Hasan Ergene ise beraberinde bulunan Fen İşleri Koordinatörüne bu yolun yeniden sökülerek, kaldırımları dahil sıfırdan yapılması talimatını verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Huzurevi Sakinleri Yol Düzenlemesi İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement