Soma İtfaiyesi Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Soma İtfaiyesi Yenilendi

Soma İtfaiyesi Yenilendi

Soma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası yenilendi.

17.02.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası yenilendi.

İtfaiye Müdür Temel Korkmaz, 6 ayda yaptıkları değişimleri anlattı. İlk olarak atıl durumda olan İtfaiye Müdürlüğü binasını yenilediklerini belirten Korkmaz, "İtfaiye Müdürlüğü binamızın gerek iç gerekse dış görünümünü yeniledik. Dış cepjeyi boyayarak Soma'ya yakışır bir hale getirdik. İtfaiye binamızın içini de yeniledik. Üst katta kullanılmayan bir yerimiz vardı. Orayı yenileyerek spor salonu haline geitrdik." dedi.

YENİ EKİPMANLAR KAZANDIRILDI

Soma İtfaiye Müdürlüğü'ne çok önemli yeni ekipmanlar aldıklarını ifade eden Müdür Korkmaz, "İtfaiye personelimizin kullanması için ateş ve kimyasal madde geçirmeyen yeni kıyafetler, yangın söndürme tüpleri, yerin altı metre altını izlememizi sağlayan kameralar ve daha bir çok ekipmanlar aldık. Araçlarımıza da yangın yerinin tespit edilmesi için navigasyon cihazları koyduk." dedi.

Yangınlara anında müdehale ettiklerini belirten Korkmaz, "Bu ekipmanlar bizler için çok önemli. Bazı illerde olmayan ekipmanlara sahip olduk. Ekipmanların alınmasında ve hizmet binamızın yenilenmesinde emekleri büyük olan Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ergene'ye teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma İtfaiyesi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement