Soma'nın Mezarlıklarında Titiz Çalışma - Son Dakika
Yerel

Soma'nın Mezarlıklarında Titiz Çalışma

Soma\'nın Mezarlıklarında Titiz Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma’nın 9 mahallesinde mezarlık temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

25.07.2016 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma'nın 9 mahallesinde mezarlık temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Soma'da 9 mahalle mezarlığında temizlik çalışması yaptı. Bu kapsamda ekipler, Akçaavlu, Sultaniye, Dere, Hatun, Sarıkaya, Tabanlar, Türkpiyale, Ularca ve Uruzlar mahallelerinde mezarlıklarında yabani otları temizleyip, ağaçların kuru dallarını budayarak temiz bir görünüme kavuşturdu.

9 mahallede daha çalışma tamamlandı

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel hassasiyetleri doğrultusunda mezarlıklarda temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarında mezarlıklardaki yabani otların temizlenmesi ve ağaçların kuru dallarının budanması çalışmalarını yaparak bakımlı olmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda Soma'nın 9 mahallesinde mezarlık temizleme çalışmasını tamamladık. Diğer ilçelerimizde de temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz. Ayrıca halkımızın yaşam alanlarında daha rahat nefes almaları, hastalıklardan korunmaları için sokak ve caddelerde ilaçlama çalışmalarına da devam ediyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlar da, il genelinde yürütülen temizlik çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ettiklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'nın Mezarlıklarında Titiz Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement