Soma Polisinden Tatbikat - Son Dakika
Güncel

Soma Polisinden Tatbikat

Soma Polisinden Tatbikat

Manisa'nın Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü, olası bir ideolojik çatışma olayına nasıl ve ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek amacıyla tatbikat yaptı.

06.03.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü, olası bir ideolojik çatışma olayına nasıl ve ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek amacıyla tatbikat yaptı. Tatbikat, aksiyon filmlerini çağrıştırdı.

Senaryo gereği, kimliği belirsiz iki kişi tarafından emniyet müdürlüğü binasına ateş edilip, plakası alınamayan bir otomobille kaçanların yakalanması canlandırıldı. Haber merkezinin polis ekiplerine, durumu telsiz anonslarıyla bildirmesi üzerine tatbikata başlandı. Trafik ve asayiş ekipleri şüphelilerin gittiği Soma- Savaştepe yol kavşağında temsili geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobil kaçtı. Polisin, peşine düştüğü otomobildeki 2 şüpheli, aracı bir süre sonra terkedip, yaya olarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu etkisiz hale getirilen iki şüpheli, suç aleti tabancalarıyla yakalandı. Yaklaşık 10 dakika süren tatbikat sonunda Soma İlçe Emniyet Müdürü Nebi Özerdem, tatbikata katılan polisleri tek tek kutladı. Özerdem, olası bir ideolojik çatışma olayına nasıl ve ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek amacıyla tatbikatı gerçekleştirdiklerini söyledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soma Polisinden Tatbikat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement