Kulu'da Soma Şehitleri Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Soma Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

Kulu\'da Soma Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

Konya'nın Kulu ilçesinde şehit madenciler anısına fidan dikildi.

21.06.2014 16:04  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde şehit madenciler anısına fidan dikildi.

AK Parti Kulu İlçe Gençlik Kolları tarafından ilçedeki su arıtma tesisi yakınındaki alanda fidan dikim töreni düzenlendi. Manisa'nın Soma ilçesinde maden faciasında şehit olan 301 madenci anısına gerçekleşen fidan dikim törenine Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Karayazı, Cihanbeyli ve Altınekin AK Parti İlçe Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada, Türk halkının Soma şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Başkan Yıldız, "AK Parti teşkilatı ve Kulu Belediye Başkanlığı olarak Soma şehitlerimiz adına burada bir ağaçlık oluşturuyoruz. Ruhları şad olsun. Türk Milleti vefakar insanlar, vefakar bir millet. Şehitlerini,gazilerini hayırla yad eder. Bizde bu manada buradaki ağaçlandırmayla memleketimize hizmet eden bu güzel memleket evlatlarını yad etmek, anmak bunların isimlerini ebedileştirmek adına oluşturuyoruz" dedi.

AK Parti Kulu Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Karayaz ise şehitlerin adını yaşatacaklarını söyledi. Karayaz, "Soma'da şehit olan kardeşlerimiz anısına Kulu'da 301 fidan diktik. İl Gençlik Kolları ve Altınekin ile Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanlığı da bize destek verdi. Şehit olan

kardeşlerimizin anısını bu şekilde yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu'da Soma Şehitleri Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika


Advertisement