Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA), Manisa Soma’da kömür maden kazasında şehit olan madenciler için Mevlidi Şerif okuttu.

27.05.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA), Manisa Soma'da kömür maden kazasında şehit olan madenciler için Mevlidi Şerif okuttu.

Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu kaybettiğimiz 301 madenciler için Malatya'nın Akçadağ İlçesi ANKA Dernek binasında gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Akçadağ İmam Hatiplerinden Kadir Özdağlar'ın mevlid-i şerif ve kuran tilaveti ile başladı. Ardından ANKA Gençlik Kurulu tarafından şiir ve makaleler katılımcılara anlatıldı. Soma'da yaşanan maden faciasının tüm Türkiye'yi derin üzüntüye boğduğunu söyleyen ANKA Başkanı Ömer İpek, "Soma'da yaşanan acının tüm Türkiye'nin acısıdır. Ateş düştüğü yeri yakar derler ama böylesi ateş hepimizi yakıyor. 13 Mayıs 2014 günü Soma'da yaşana facia hepimizi derin bir üzüntüye soktu. Yaşanan acılara ortak olmak ve Maden Şehitlerimizi dualarla anmak adına Mevlid-i Şerif okuttuk. Tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve başsağlığı diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement