Somali'deki Bomba Yüklü Araç Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Somali'deki Bomba Yüklü Araç Saldırısı

BBP Genel Başkanı Destici: "Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin, nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın, bunun karşısında olduğumuzu bir kere daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum"

22.01.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Türk heyetinin de kaldığı otele düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili, "Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin, nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın bunun karşısında olduğumuzu bir kere daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici yazılı yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Birlik Partisi olarak terör ve şiddet kimden gelirse gelsin, nerede ve kime karşı yapılırsa yapılsın, bunun karşısında olduğumuzu bir kere daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum.

Hele bu İslam adına ve çoğunlukla Müslümanlar'a karşı yapılıyorsa, bunun dinimizde yeri olmadığını düşünüyor ve büyük üzüntü içerinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Huzurun, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bir Türk-İslam coğrafyası ve onun üzerinde bir dünya görmek istediğimizi belirtiyorum."

Destici, saldırıda hayatını kaybeden Somalililer'e Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini belirterek, "BBP olarak da heyetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Somali'deki Bomba Yüklü Araç Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement